نکات طلایی مزه دار کردن ماهی

نکات طلایی مزه دار کردن ماهی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”نکات طلایی مزه دار کردن ماهی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از غذاهای لذیذ، خوشمزه و پر خاصیت که بسیار مورد استقبال افراد مختلف در هر سنی قرار می گیرد، ماهی است.

در این مطلب می‌خواهیم یک روش ساده ولی خوشمزه برای طعم‌دار کردن ماهی را به شما بگوییم.

روش تشخیص ماهی تازه

خانم‌‌های عزیز دقت داشته باشید که ماهی کهنه بویی نامطبوع دارد و بهتر است که برای تشخیص تازگی ماهی با انگشت روی گوشت آن فشار دهید، چنان چه هیچ اثری از گودی روی آن وجود نداشته و گوشت سفت باشد، ماهی تازه است.

طعم‌‌دار کردن ماهی

برای طعم‌دار کردن ماهی می توانید از چاشنی و ادویه‌هایی مانند زعفران، زردچوبه ، پیاز ، لیمو ، سیر، رزماری، زنجبیل ، تمرهندی و سرکه استفاده کنید.

۱- ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خورد ماهی برود.

۲-سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.

۳- زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.

۴- مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.

۵- چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید.

۶-به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه‌دار شود.

۷- سپس می‌توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.

نکات طلایی طبخ ماهی

۱- نحوه یخ زدایی ماهی تاثیر زیادی در کیفیت پخت آن دارد.

۲- حتما ماهی را نیم ساعت قبل از پختن یا سرخ کردن طعم دار کنید.

۳- برای این‌که ماهی هنگام پخت (آب‌ پز) متلاشی نشود، بهتر است مقداری سرکه و نمک در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.

۴- بهتر است آب پیاز و سیررا گرفته و ادویه دیگر را درون آب سیر و پیاز رنده شده ریخته و ماهی را با آن طعم دار کنید.

۵- برای این‌که ماهی هنگام سرخ کردن خرد نشود، بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید تا این اتفاق پیش نیاید.

۶- برای این که هنگام پخت ماهی در فر، پوست ماهی به سینی فر نچسبد، بهتر است ماهی را روی سینی تفلون بپزید یا سینی را چرب کنید

و قدری آرد سمولینا یا آرد سوخاری درشت روی سینی بپاشید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.