طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با سبزیجات معطر محلی

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با سبزیجات معطر محلی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با سبزیجات معطر محلی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

“بادمجان شکم پُر” یکی از غذاهای محبوب محلی شمال ایران و مازندران است.

مواد لازم برای بادمجان شکم پُر مازندرانی
گردو پودر شده :۲۰۰ گرم
بادمجان :۵ عدد
گوجه فرنگی :۳ عدد
سیر رنده شده :۳ حبه
پیاز رنده شده: ۳عدد
سبزی ساطوری شده (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر مثل جعفری و گشنیز و نعنا) :۱ پیمانه
رب انار:نصف پیمانه
نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
خلال بادام : مقداری
روغن:به مقدار کافی
بادمجان شکم پُر مازندرانی
طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی :
بادمجان ها را پوست بگیرید و مقداری نمک به آن بزنید و یکی دو ساعت استراحت دهید تا اگر تلخی داشت گرفته شود. سپس آن را بشویید تا نمک اضافه آن برود و بعد خشک کنید.

وسط بادمجان ها را چاک دهید . به طوری که از هم جدا نشوند.بعد بادمجان ها را در روغن سرخ کنید .

سر گوجه را هم ببرید و داخل آن را خالی کنید و پوره آن را نگه دارید.

گردو را با سیر ، پیاز و سبزی خرد شده مخلوط کنید و به رب انار و زردچوبه و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. سپس این مواد را تفت دهید تا آب آنها کشیده شود و سرخ شوند.

مواد آماده شده را در شکم گوجه ها و بادمجان های سرخ شده بریزید و داخل تابه ای قرار دهید .

تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی

پوره گوجه فرنگی را به همراه یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف لیوان آب در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بخار پز شود و یا در فر بپزید.

در آخر هم کمی خلال بادام روی مواد پر شده بریزید. همچنین میتوانید ابتدا مواد را داخل بادمجان ها پر کنید و بعد بادمجان را سرخ کنید.

نکات تکمیلی در مورد بادمجان شکم پُر
بادمجان شکم پُر جزو غذای محلی – مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه میباشد .
بادمجان شکم پُر را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.