پزشکیتغذیه

خوراکی هایی که بوی بد سیر را از بین می برد

خوراکی هایی که بوی بد سیر را از بین می برد

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”  خوراکی هایی که بوی بد سیر را از بین می برد ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

به عقیده متخصصان آمریکایی خوردنی‌هایی، چون سیب، آب لیمو و نعناع در از بین بردن بوی نامطبوع سیر موثر است.

همچنین مصرف چای سبز، جعفری و اسفناج می‌تواند به از بین بردن بوی سیر کمک کند.

 

در این بررسی از تعدادی شرکت کننده درخواست شد مقداری سیرخام مصرف کنند و سپس میزان چهار ترکیب در سیر را که ایجاد کننده بوی نامطبوع در این ماده خوراکی است در تنفس این افراد اندازه گیری شد.

سپس از آنان درخواست شد از مواد خوراکی مختلفی که تصور می‌شود قابلیت دارند بوی نامطبوع سیر را از بین ببرند، مصرف کنند تا تاثیر آن‌ها ارزیابی شود. از میان تمام مواد خوراکی مصرفی، سیب خام بیش از دیگر گزینه‌ها در کاهش بوی نامطبوع سیر موثر بوده است.

پروفسور «شریل بارینگر» از دانشگاه اوهایو در این باره می گوید : سیب با خنثی کردن بوی آنزیم‌ها در سیر، این تاثیر مفید را دارد. در حقیقت مواد خوراکی حاوی ترکیب‌هایی موسوم به «پلی‌فنول»‌ها مواد ایجادکننده طعم تند و بد را در سیر خنثی می‌کنند.

همچنین اسیدی بودن آب لیمو بر روند خنثی کردن بوی سیر موثر است.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا