اخباراخبار فرهنگی و هنری

ماجرای تحریم کنسرت محسن یگانه در لس آنجلس برای آهنگ ضد صهیونیستی

ماجرای تحریم کنسرت محسن یگانه در لس آنجلس برای آهنگ ضد صهیونیستی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با گزارش علت و ماجرای تحریم کنسرت محسن یگانه در لس آنجلس برای آهنگ ضد صهیونیستی در خدمت شما عزیزان هستیم .

ماجرای تحریم کنسرت محسن یگانه در لس آنجلس برای آهنگ ضد صهیونیستی

ماجرای تحریم کنسرت محسن یگانه در لس آنجلس

محسن یگانه خواننده محبوب و پرطرفدار کشورمان در برگزاری کنسرت خود در لس آنجلس با یک مشکل رو به رو شد .

گفته می شود برخی از طرفداران رژیم صهیونیستی در لس آنجلس یک کمپین تشکیل داده و خواستار تحریم کنسرت محسن یگانه شدند .

داستان از این قرار بود که محسن یگانه چندی پیش آهنگی به نام گله کرکس ها را منتشر کرد .

ترانه و کلیپ این آهنگ مورد پسند یهودی های مقیم آمریکا و طرفداران رژیم صهیونیستی واقع نشد .

به دنبال آن یهودیان ایرانی تبار در لس آنجلس خواستار تحریم کنسرت محسن یگانه شدند .

این کنسرت قرار است تا ساعات آینده در سالن کنسرت مایکروسافت برگزار شود .

به گزارش لس انجلس تایمز تا کنون پنج هزار نفر از اهالی شهر بیانیه اعتراضی نسبت به اجرای این کنسرت در سالن مایکروسافت را امضا کرده اند .

در همین رابطه توییتر رژیم صهیونیستی در قالب پستی از تحریم کنسرت محسن یگانه در لس آنجلس آمریکا به دلیل متن ضد صهیونیستی یکی از ترانه های او در حمایت از مردم فلسطین خبر داد .

گفتنی است در شعر محسن یگانه کلمه کرکس به عنوان استعاره ای از صهیونیست ها به‌ کار رفته است .

همچنین این ترانه به ستاره داوود که از دو مثلث تشکیل شده اشاره کرده و آن را به عنوان نماد ترس و زندان به کار برده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا