این دسرهای خوشمزه را حتما امتحان کنید

این دسرهای خوشمزه را حتما امتحان کنید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” این دسرهای خوشمزه را حتما امتحان کنید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱-دسر گلابی پخته شده با طعم عسل و دارچین

این دستور تهیه گلابی پخته شده فقط از چهار ماده استفاده می کند و یک ایده صبحانه یا دسر شیرین و آسان است! آشپزی: فرانسوی

زمان آماده سازی
۲ دقیقه
زمان پخت
۲۵ دقیقه
کل زمان
۲۷ دقیقه

مواد اولیه دسر گلابی:

۳ گلابی
⅓ فنجان عسل
۱ قاشق چایخوری دارچین
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه دسر گلابی با عسل و دارچین:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید و گلابی را از وسط خرد کنید.

با استفاده از یک قاشق چایخوری هسته دانه ها را بیرون بیاورید.

یک برش کوچک از پایین برش دهید تا گلابی ها هنگام پخت صاف بمانند.

در یک کاسه کوچک نیمی از عسل را با نصف دارچین و نیمی از وانیل را ترکیب کنید.روی گلابی ها بریزید.

گلابی ها را در ظرف پخت قرار دهید.بعد از ۱۵ دقیقه میپزد.

در حالی که گلابی ها در حال پخت هستند ، باقی مانده عسل ، دارچین و وانیل را با هم ترکیب کنید. آنها را روی گلابی ها را بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که نرم و کمی طلایی شوند ، آنها را بپزید.

این دسرهای خوشمزه را حتما امتحان کنید
این دسرهای خوشمزه را حتما امتحان کنید

۲-دسر توپک انرژی زا

یک میان وعده سالم و خوشمزه هر زمان در روز که احساس می کنید سطح انرژی شما کاهش می یابد ، سرو می شود و وقتی احساس می کنید نیاز به یک  شیرینی دارید ، به عنوان یک دسر بسیار کم کالری گزینه بسیار خوبی است.آشپزی: آمریکایی
زمان آماده سازی
۱۵ دقیقه
زمان پخت
۰ دقیقه
کل زمان
۱۵ دقیقه

مواد اولیه دسر توپک انرژی زا:

زردآلو خشک ۲۰۰ گرم
بادام خام ۳۰۰گرم
۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
۱ قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه دسر توپک انرژی زا:

بادام را آسیاب کنید.
زردآلوها را جداگانه خرد کرده و سپس در غذاساز بریزید. (اگر موفق به خرد کردن آنها به قطعات بسیار کوچک شوید نیازی به افزودن در غذاساز نیست)
همه مواد را با هم مخلوط کنید.با دستان خود گلوله درست کنید.

گلوله ها را در پودر نارگیل بغلتانید.(میتوانید از پودر کاکائو و وانیل هم استفاده کنید)

نوش جانتان.

طرز تهیه دسر
طرز تهیه دسر

۳-دسر سوپ توت فرنگی

مواد اولیه دسر سوپ توت فرنگی:

۸ فنجان توت فرنگی تازه
۲ فنجان ماست یونانی وانیلی
۴ قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه
۲ قاشق غذاخوری عسل یا شکر
۶ برگ ریحان تازه
۱/۴ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
فلفل سیاه  آسیاب شده
خامه فرم گرفته و برگ نعناع برای تزیین هر دو اختیاری است

طرز تهیه دسر سوپ توت فرنگی:

همه مواد را به جز خامه فرم گرفته و برگ نعناع در مخلوط کن قرار دهید.
خوب مخلوط کنید تا همه چیز صاف و خامه ای شود.
قبل از سرو به مدت ۲ ساعت در یخچال خنک شود سپس میل کنید.نوش جان

سوپ توت فرنگی
سوپ توت فرنگی

۴-دسر مارمالاد نارنجی

مواد اولیه دسر مارمالاد نارنجی:

۴ پرتقال آبدار بزرگ
۱ لیمو بزرگ
۲ لیمو ترش کوچک
۴ فنجان شکر
۵ فنجان آب

طرز تهیه دسر مارمالاد نارنجی:

همه مرکبات را آب بگیرید.
به یک کاسه مخلوط اضافه کنید ، شکر و ۲ فنجان آب اضافه کنید و سپس مخلوط کنید.
پوست مرکبات را بگیرید و به همراه ۳ فنجان آب به قابلمه اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
یک الک را روی قابلمه قرار دهید و مخلوط آب مرکبات را در قابلمه صاف کنید.
بجوشانید و سپس ۴۰ دقیقه بپزید.
در حالی که میوه در حال پخت است ، شیشه ها  آماده کنید.
قابلمه را با مرکبات پخته شده از اجاق برداشته و به مخلوط کن اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود. توجه: ممکن است لازم باشد این مرحله را به صورت دسته ای و بسته به اندازه مخلوط کن خود ، انجام دهید.
پوره را به قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بیشتر بگذارید تا بجوشد و یا ترجیحاً مارمالاد غلیظ شود و رنگ آن تیره شود. ممکن است لازم باشد حرارت را تنظیم کنید تا از جوشیدن جلوگیری کند و باید مرتبا هم بزنید. اگر از قابلمه بزرگ استفاده نمی کنید مراقب باشید ، زیرا این مخلوط حباب زیادی ایجاد می کند و باعث ایجاد کثیفی در اجاق گاز و اطراف آن می شود. همچنین اطمینان حاصل کنید که از دست و بازو محافظت می کنید.
فر را با حرارت ۳۶۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
مارمالاد را به شیشه های آماده منتقل کنید. یک حوله آشپزخانه را در ته یک قابلمه بزرگ قرار داده و شیشه ها را روی آن بچینید. به اندازه قابلمه آب اضافه کنید سپس آن را در فر قرار دهید و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس بگذارید کاملا خنک شود.
مارمالاد باز نشده تا ۶ ماه دوام خواهد داشت. پس از باز شدن ، آن را در یخچال نگهداری کنید.

دسر مارمالاد نارنجی
دسر مارمالاد نارنجی

۵-دسر توپک خمیری

مواد اولیه دسر توپک خمیری:

½ فنجان کره نمک نرم شده است
½ فنجان شکر
۱ پیمانه آرد همه منظوره
۱ فنجان پودر کیک
۱ قاشق چایخوری وانیل
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چای خوری شکلات چیپسی رنگی
کرم بادام برای تزئین

طرز تهیه دسر توپک خمیری:

در یک کاسه بزرگ کره و شکر را به مدت ۱ دقیقه با با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود. آرد ، پودر کیک ، نمک و وانیل را مخلوط کنید و سپس شیر را با قاشق غذاخوری اضافه کنید تا قوامش نرم  شود.
از یک قاشق اندازه گیری ۱ قاشق غذاخوری یا یک قاشق کوچک بستنی برای تهیه ۲۴ قطعه استفاده کنید و هر کدام را بین کف دست خود به صورت گلوله صاف در آورید. گلوله ها را روی کاغذ مومی یا ورقه پخت روکش شده قرار دهید و حدود ۱۵ دقیقه صبرکنید.
در همین حال ، کرم بادام را درون یک کاسه در مایکروفر قرار داده و در مایکروویو گرم کرده و هم بزنید.
از یک سیخ یا دو چنگال برای نگه داشتن توپ ها هنگام آغشته کردن و چرخاندن آنها به داخل پوشش کرم بادام گرم استفاده کنید. آنها را به صفحه پخت آستر برگردانده و بلافاصله هرکدام را با مقداری شکلات چیپسی تزئین کنید.

دسر توپک خمیری
دسر توپک خمیری

۶-دسر کدو تنبل

مواد اولیه دسر کدو تنبل:

پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری

۲ فنجان کدو تنبل رنده شده تازه
۱ قاشق غذاخوری روغن
۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
آب آهک
۲ قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی
۲ ورق شیرینی فیلو
۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
اختیاری: ۲-۳ قاشق غذاخوری گردو

طرز تهیه دسر کدو تنبل:

فر را با دمای ۳۵۵ F = 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کدو تنبل را با روغن و شکر بپزید تا نرم و شیشه ای شود.
دارچین ، پوست پرتقال و آب آهک را اضافه کرده ، هم بزنید و برای ۲ دقیقه بیشتر بپزید. اگر از گردو  استفاده می کنید ، اکنون آن را اضافه کنید.
از روی حرارت بردارید.
بگذارید کمی خنک شود سپس ۲ قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی اضافه کنید. هم بزنید تا یکنواخت شود (اگر می خواهید چیپس ذوب شود ، بلافاصله بعد از خاموش کردن حرارت آنها را اضافه کنید).
خمیر فیلو را از وسط نصف کنید سپس دوباره نصف را از وسط ببرید. یک مربع آن را با کره مسواک بزنید و سپس مربع دیگری را روی آن لایه لایه کنید.
شیرینی تهیه شده در بالا را در قالب مافین آلومینیومی قرار دهید.
این کار را برای همه مربع های شیرینی و قالبهای مافین تکرار کنید.
قالب های مافین را روی ظرف پخت قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که شیرینی فیلو طلایی شود در وسط فر بپزید.
از فر خارج کنید ، بگذارید کمی خنک شود و سپس شکلات چیپسی اضافی را بپاشید.
سرد یا گرم سرو کنید.

طرز تهیه دسر کدو تنبل
طرز تهیه دسر کدو تنبل
Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.