۷ نشانه اولیه بیماری های کلیوی در زنان

در اینجا علائم مختلفی وجود دارد که در زنان مبتلا به بیماری های کلیوی مشهود است، در اینجا برخی از علائم اولیه وجود دارد که زنان باید بدانند. بیماری های کلیوی در بین مردم شایع تر می شود. این به دلیل تغییرات سبک زندگی و عاداتی است که افراد در حال ایجاد آن هستند. بزرگسالان در مقایسه با جوانان مشکلات کلیوی بیشتری دارند.

اکثر افرادی که به نوعی از بیماری های کلیوی مبتلا هستند تا مراحل شدید که علائم به سمت عوارض پیش می رود، متوجه آن نمی شوند. زنان نسبت به مردان نسبت به علائم کلیوی حساس‌تر هستند و بنابراین باید در مورد علائم و نشانه‌ها دقت بیشتری داشته باشند. امروز قصد داریم در مورد برخی از علائم اولیه بیماری کلیوی که در زنان رخ می دهد صحبت کنیم.

بیماری های کلیوی در زنان

علائم بیماری های کلیوی در زنان

۱- اغلب خسته شدن و انرژی کمتر

زنان مبتلا به هر نوع اختلال کلیوی ممکن است خیلی زود خسته شوند و این می تواند بر عملکرد روزانه آنها تأثیر بگذارد. بیماری های کلیوی به دلیل تجمع سموم در خون رخ می دهد که منجر به اختلال در عملکرد کلیه ها می شود. آن دسته از زنانی که اغلب احساس خستگی می کنند و ضعف دارند باید خود را از نظر بیماری های کلیوی بررسی کنند. بیماری های کلیوی همچنین می توانند در مراحل اولیه عوارضی مانند کم خونی ایجاد کنند که همچنین می تواند باعث ضعف و خستگی در بدن شود.

۲- ناتوانی در خواب و مشکل در خواب

اگر علائم اختلالات کلیوی دارید، احتمالاً ممکن است مشکل خواب داشته باشید و اغلب شب ها از خواب بیدار شوید. این به این دلیل است که فرآیند فیلتراسیون کلیه به درستی کار نمی کند و در نتیجه باعث ایجاد مشکلات خواب در زنان می شود. به دلیل مشکلات کلیوی، سموم به جای خروج از بدن در خون باقی می مانند و به همین دلیل خوابیدن را دشوار می کند. زنان چاق نیز بیشتر در معرض بیماری های مزمن کلیوی و آپنه خواب هستند.

۳- پوست خشک و خارش دار می شود

کلیه ها مسئول گردش مایعات سالم در بدن هستند. مایع اضافی از گلبول های قرمز خارج می شود و در نتیجه پوست سالم می ماند. در صورت اختلالات کلیوی ممکن است پوست خانم ها تحت تاثیر قرار گرفته و گاهی دچار خارش و خشکی شود. شما می توانید این علائم را از مراحل اولیه متوجه شوید و بنابراین می توانید از بروز آن جلوگیری کنید. خشکی و خارش پوست یکی از علائم بیماری های کلیوی است که زمانی آشکار می شود که کلیه ها قادر به حفظ تعادل بین مواد معدنی و مواد مغذی در خون نباشند.

۴- افزایش ادرار کردن

این علامت هم در مردان و هم در زنان شایع است، عملکرد کلیه ها جریان ادرار را در بدن تنظیم می کند. با این حال، اگر اختلالی وجود داشته باشد، ممکن است میل به دفع ادرار افزایش یابد. ممکن است مجبور شوید چندین بار در شب بیدار شوید تا در شب ادرار کنید. این یکی از علائم بارز بیماری های کلیوی است و نباید نادیده گرفته شود. اگر میل شدید به ادرار کردن دارید، باید با پزشک خود صحبت کنید تا هر چه زودتر تشخیص داده شود.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “آیا از نظر پزشکی ، قلب شکسته واقعا وجود دارد؟” را نیز مطالعه بفرمایید.      

۵- خون در ادرار

اگر در ادرارتان خون وجود دارد، قطعاً این یک اختلال جدی است که به کلیه های شما مربوط می شود. کلیه سلول های خونی بدن را از فیلتر کردن مواد زائد که منجر به ادرار می شود، حفظ می کند. اگر عملکرد کلیه ها به درستی کار نکند، آن سلول های خونی ممکن است از کلیه ها نشت کرده و وارد ادرار شوند. این یک نشانه خطر است که برای زنان مشکل سازتر است. از این رو می تواند منجر به عوارض جدی شود. خون در ادرار همچنین می تواند نشان دهنده تومور، سنگ کلیه یا عفونت جدی کلیه باشد.

۶- مچ پا و پا متورم می شود

زنان ممکن است دارای تورم مچ پا و پا به عنوان نشانه اولیه اختلال عملکرد کلیه باشند. این می تواند به دلیل عوامل متعددی باشد، اما همچنین می تواند نشان دهنده احتباس سدیم در بدن باشد. کاهش کار یا مشکل در عملکرد کلیه می تواند منجر به احتباس سدیم شود. باعث تورم مچ پا و پا می شود و همچنین می تواند خطر بیماری های قلبی، مشکلات کبدی و مشکلات مزمن سیاهرگی را افزایش دهد.

بیماری های کلیوی در زنان

۷-بافت کف آلود در ادرار

به دلیل بیماری های کلیوی در خانم ها، احتمال ایجاد بافت کف آلود در ادرار وجود دارد. این علامت در زنان بیشتر از مردان مشهود است زیرا عوامل مؤثر بر زنان بیشتر است. بافت فوم به این معنی است که در ادرار شما حباب هایی وجود دارد و تا زمانی که آب نشوید از بین نمی رود. از این رو ادرار کف آلود به سمت پروتئین های موجود در ادرار نشان می دهد که زمانی اتفاق می افتد که کلیه مواد مغذی را از خون فیلتر نمی کند. در صورت داشتن هر یک از این علائم باید با پزشک مشورت کنید.

خطرات بیماری های کلیوی در زنان چیست؟

دکتر Sumeet Nigam، پزشک عمومی می‌گوید که زنان به‌ویژه می‌توانند بیشتر در معرض خطر این مشکلات باشند. خطر ابتلا به این بیماری در صورت داشتن فشار خون بالا، دیابت یا سابقه خانوادگی چنین بیماری هایی افزایش می یابد. زنان بالای ۶۰ سال به ویژه دچار نوعی بیماری کلیوی می شوند زیرا عملکرد آنها ضعیف می شود و پاسخ آهسته می شود. این همچنین در برخی موارد بر زنان پس از یائسگی تأثیر می گذارد. شما نباید علائمی مانند درد، گرفتگی عضلات و مشکلات خواب را نادیده بگیرید زیرا می تواند از علائم بیماری های کلیوی برای زنان باشد.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.