۲ مدل غذا با بلغور گندم
۲مدل غذا با بلغور گندم
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”۲مدل غذا با بلغور گندم” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
پایین بودن کالری و چربی بلغور و در عین حال منبع غنی از پروتئین و فیبر بودن، این ماده را به جایگزینی بسیار مناسب برای برنج تبدیل کرده است. این گونه غذاها گزینه بسیار مناسبی برای کودکان، افراد مسن و ورزشکاران به شمار میروند، زیرا علاوه بر تامین مواد مورد نیاز بدن، بسیار نرم و لذیذ هستند.
کوکوی بلغور با سس ارده
بلغور گندم ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
پودر فلفل پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری + کمی بیشتر برای روی کوکو
آرد ۱/۳ پیمانه
برای سس ارده:
ارده ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آب ۱/۴ پیمانه
سس فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
کوکوی بلغوربا کمی روغن زیتون درفر پخته میشود و در ضمن بلغور گندم کوکویی ترد و خوشمزه به شما میدهد. برای تکمیل طعم عالی کوکوی بلغور از سس ارده استفاده کنید. سس ارده خیلی راحت با ارده و آبلیمو و کمی سس فلفل تهیه میشود و هیچ دردسری ندارد. تا کوکو در فر در حال پختن است میتوانید سس را تهیه کنید و در یخچال بگذارید.
طرز تهیه: بلغور گندم را در کاسه بزرگی بریزید و یک پیمانه آب به آن اضافه کنید. بگذارید بلغور حدود ۲۰ دقیقه خیس بخورد و کل آب را به خود جذب کند. بلغور را با دست بردارید و فشار بدهید تا اگر آب اضافه ای باقی مانده خارج شود.
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید. آرد و روغن زیتون را روی بلغور خیس خورده بریزید. پاپریکا، زردچوبه، زیره سبز، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
تکههای کوچکی از خمیر تهیه شده بردارید و به شکل کوکو در بیاورید. کوکوها را روی سینی فر بچینید (۸ کوکوی بزرگ یا ۱۶ کوکوی کوچک). روی کوکوها هم کمی روغن زیتون بپاشید و سپس آنها را حدود نیم ساعت در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. کوکوی بلغور را با سس ارده سرو کنید
برای تهیه سس ارده،در کاسه کوچکی ارده را با نمک و آبلیمو مخلوط کنید. پس از آن آب را قاشق قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا سس ارده به غلظت مورد نظر برسد. اما توجه داشته باشید که وقتی سس در یخچال بماند غلیظتر خواهد شد. پس از آن سس فلفل قرمز را روی سس بریزید و آن را مدتی در یخچال بگذارید تا آماده شود.
خوراک مرغ و بلغور گندم
بلغور گندم: ۲ پیمانه
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز (کوچک): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب: ۸ پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
کره: ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری
پاپریکا: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
۱٫ سینه های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس سینه های مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
۴٫ یک حبه سیر را تفت داده و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقیمانده اضافه کنید و روی خوراک پخش کنید.