چند نکته کاربردی برای آشپزی بهتر
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چند نکته کاربردی برای آشپزی بهتر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
جلوگیری از وارفتن کتلت:
آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید .با این کار هم کتلت طعم بهتری دارد و هم وا نمیرود.
برای تهیه کتلت به جای تخم مرغ از آرد نخودچی استفاده کنید و برای ایجاد چسبندگی کتلت رل ورز دهید.
خوشمزه شدن کوکو سبزی:
به مواد کوکو پیازچه خرد شده گردو و زرشک اضافه کنید.
برای پف زیادتر کوکو سبزی هم تخم مرغ بیشتری به موادش اضافه کنید.
جلوگیری از وا رفتن کوفته:
به مایه کوفته آرد نخودچی و تخم مرغ افزوده و حرارت زیر ظرف را زیاد کنید.
خوشمزه شدن شیربرنج:
برنج را پس از شستن در شیر خیس کنید و چند ساعتی در یخچال بگذارید سپس آن را بپزید.
نرم کردن مرغ و گوشت:
برای نرم کردن گوشت و مرغ آن را در مخلوط مساوی سرکه و روغن بگذارید تا دو ساعت بماند.
معطر شدن پلو:
برای معطر شدن پلو میتوانید چند لایه پیاز را در روغن سرخ کنید و نصف استکان آب به آن افزوده و به صورت داغ روی برنج بریزید و پلو را دم دهید.
نخود فرنگی:
بهترین روش برای پخت نخود فرنگی بخارپز کردن آن است.
سبزی:
برای پخت بهتر چغندر و شلغم بهتر است آن را بخارپز کنید.
سبزی آش و سوپ را ده دقیقه قبل از پخت کامل غذا به آن افزوده تا طعم و رنگش ثابت بماند.
برای پخت سبزیجات ابتدا آب را جوش آورید سپس سبزی را به آن اضافه کنید.
پخت مربا:
سعی کنید مربا را در ظرف لعابی بپزید.
برای خوش رنگ شدن مرباهایی مثل هویج،به و سیب زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
برای از بین رفتن شکرک،کمی آب جوشیده و آبلیمو به آن افزوده و بگذارید دوباره جوش بخورد.
اگر مربا کپک زد لایه رویی را بردارید و بقیه آن را دوباره بپزید.
منبع:کتاب گنجینه خانه داری.محبوبه نجاتی