آشپزیپیش غذا

چند نکته کاربردی برای آشپزی بهتر

چند نکته کاربردی برای آشپزی بهتر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چند نکته کاربردی برای آشپزی بهتر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

جلوگیری از وارفتن کتلت:

آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید .با این کار هم کتلت طعم بهتری دارد و هم وا نمیرود.

برای تهیه کتلت به جای تخم مرغ از آرد نخودچی استفاده کنید و برای ایجاد چسبندگی کتلت رل ورز دهید.

خوشمزه شدن کوکو سبزی:

به مواد کوکو پیازچه خرد شده گردو و زرشک اضافه کنید.

برای پف زیادتر کوکو سبزی هم تخم مرغ بیشتری به موادش اضافه کنید.

 

کوکو خوشمزه

جلوگیری از وا رفتن کوفته:

به مایه کوفته آرد نخودچی و تخم مرغ افزوده و حرارت زیر ظرف را زیاد کنید.

خوشمزه شدن شیربرنج:

برنج را پس از شستن در شیر خیس کنید و چند ساعتی در یخچال بگذارید سپس آن را بپزید.

نرم کردن مرغ و گوشت:

برای نرم کردن گوشت و مرغ آن را در مخلوط مساوی سرکه و روغن بگذارید تا دو ساعت بماند.

معطر شدن پلو:

برای معطر شدن پلو میتوانید چند لایه پیاز را در روغن سرخ کنید و نصف استکان آب به آن افزوده و به صورت داغ روی برنج بریزید و پلو را دم دهید.

نخود فرنگی:

بهترین روش برای پخت نخود فرنگی بخارپز کردن آن است.

نخود آب پز

سبزی:

برای پخت بهتر چغندر و شلغم بهتر است آن را بخارپز کنید.

سبزی آش و سوپ را ده دقیقه قبل از پخت کامل غذا به آن افزوده تا طعم و رنگش ثابت بماند.

برای پخت سبزیجات ابتدا آب را جوش آورید سپس سبزی را به آن اضافه کنید.

پخت مربا:

سعی کنید مربا را در ظرف لعابی بپزید.

برای خوش رنگ شدن مرباهایی مثل هویج،به و سیب زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

برای از بین رفتن شکرک،کمی آب جوشیده و آبلیمو به آن افزوده و بگذارید دوباره جوش بخورد.

کپک مربا

اگر مربا کپک زد لایه رویی را بردارید و بقیه آن را دوباره بپزید.

منبع:کتاب گنجینه خانه داری.محبوبه نجاتی

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا