پنج عادت که شما را از یادگیری باز می دارد

عدم یادگیری یکی از مهارت های کلیدی است که می تواند سلامت روانی شما را ایجاد یا از بین ببرد. از آنجا که ما دارای اطلاعات زیادی هستیم ، بنابراین پردازش همه آنها دشوار می شود. یادگیری مجدد ، همچنین می تواند به بازآموزی تعدادی از چیزها کمک کند.یاد نگرفتن به این معنی نیست که بخشی از اطلاعات را به طور کامل فراموش کرده اید ، بلکه توسعه ندادن اطلاعات است. به این فکر کنید که موانع یادگیری شما چیست؟ خوب ، این عاداتی است که شما را متقاعد می کند تا از یادگیری و کسب اطلاعات جدید باز بمانید.

موانع یادگیری چیست ؟

در اینجا پنج عادت وجود دارد که شما را از یادگیری باز می دارد و باعث ایجاد استرس می شود

۱- تکیه بر دیگران

ما درک می کنیم که شما نمی توانید همه کارها را به تنهایی انجام دهید ، اما فکر کنید وقتی شخصی که بیشتر روی او تکیه می کنید از نظر احساسی یا حرفه ای در دسترس نخواهد بود ، چه اتفاقی برای شما می افتد. بنابراین ، وابستگی به خود ویژگی خوبی برای توسعه است ، زیرا به شما کمک می کند که رئیس زندگی خود باشید. یادگیری اطلاعات باعث افزایش سلامت روان و بهورزی ذهنی شما میشود.

۲- سرزنش دیگران و سلب مسئولیت از خود

سرزنش دیگران ممکن است راحت باشد ، اما پیامدهای بهداشت روانی دارد. صرف نظر از گفتار یا عملکردمان ، در پس ذهن خود ، ما همیشه حقیقت پشت یک موقعیت را می دانیم(اگر با وجدانمان همه چیز را ببینیم قضاوت بسیار درستری خواهیم داشت) . بنابراین ، از شر این گناه خلاص شوید و مسئولیت اعمال خود را بر عهده بگیرید تا مانعی بزرگ در راه یادگیری را از سر راه خود بردارید.

۳- اجتناب از احساسی رفتار کردن

وقتی احساسی رفتار میکنید یعنی کمتر از منطق و عقل خود استفاده میکنید و سود میبرید به همین دلیل کمتر هم سراغ یادگیری اطلاعات جدیدتر خواهید رفت .پس از امروز سعی کنید تصمیم گیری هایتان را بیشتر با عقل و منطق پیش ببرید تا احساسات.

۴- بله گفتن مداوم شما را از یادگیری باز میدارد

خانمها و آقایان ، شما واقعاً قدرت “نه” گفتن را دست کم می گیرید. این خودخواهی نیست که به برخی وظایف یا حضور در یک رویداد اجتماعی نه بگویید. نیازهای خود را در اولویت قرار دهید درباره آنها کسب اطلاعات کنید و قدرتمند به پیش بروید.نه گفتن نیاز به تمرین دارد اما شدنی است.نترسید و واقع بینانه به مسائل مختلف نگاه کنید.

۵- عدم کمک گرفتن از دیگران یکی از موانع یادگیری

شما نمی توانید همه کارها را به تنهایی انجام دهید. اگر به کار خود ادامه دهید و همه کارها را به تنهایی انجام دهید ، خطر اشتباهات پشت سر هم و بعضا جبران ناپذیر را زیاد خواهید داشت. بنابراین ، زمانی را برای استراحت و رهایی از فعالیت های استرس زا پیدا کنید.با دیگران مشورت کنید ،پرس و جو کنید اهل تحقیق کردن درباره مسائلی که ذهنتان را درگیر کرده است باشید تا هم یادگیری تان افزایش یابد و هم مطمئن تر حرکت کنید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “یادگیری سریع با ۱۲ روش علمی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

آیا می دانید که از نظر روانپزشک مشهور ، دکتر رحول خمنی ، تدبیر جنبه مهمی از رشد و نمو است. نیاموختن عبارت است از مقابله با سوگیری های مختلف ، پیروی از تعصبات ،تقلیدهای کورکورانه از هر جهل و اشتباهی .ما باید دائماً در حال یادگیری مجدد باشیم. با این حال ، وقتی این کار را آگاهانه و عمدی انجام دهید ، می تواند رشد و معنا را در زندگی تقویت کند.

جملات پایانی درباره موانع یادگیری

موانع یادگیری

منظور این نوشته و مقاله کوتاه از یادگیری این نیشت که شما از همین امروز شروع به خواندن کتاب های فلسفی و منطقی کنید بلکه هدف این است که شما از هر چیزی که در اطراف تان هست برای یادگیری و آموختن مسائل جدید بهره ببرید .به عنوان مثال اگر هر روز به موهایتان شانه میزنید فواید این کار را جستجو کنید اگر مشکل بی خوابی دارید با تحقیق کردن این مشکل را رفع کنید اگر فرزندتان اهل لجبازی است راه صحیح مقابله با آنرا بیاموزید،در یک جمله کوتاه یعنی از هر فرصتی برای کسب دانش بهره ببرید و علمتان را زیاد کنید ،از روی عادت و تکرار کارها را انجام ندهید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.