غوره انگور چه خواص و کاربردی دارد؟

غوره انگور چه خواص و کاربردی دارد؟

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”غوره انگور چه خواص و کاربردی دارد؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

غوره میوه نارس انگور  است كه دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوكسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوكولیک و قند می باشد .

غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی كننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر كردن سودمند است .

هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. 

خواص درمانی غوره

۱- در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .

۲- آب غوره برای درمان چاقی  مفرط مفید است .

۳- بیماری اسكوربوت كه به دلیل کمبود ویتامین C  در بدن به وجود می آید ، با آب غوره درمان می شود .

۴- آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .

۵- در دفع زردی  موثر است .

۶- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می كند .

۷- حرارت و صفرای بدن را دفع می كند و روده ها را ضد عفونی می كند .

۸- آبغوره تقویت كننده كبد  است .

۹- برای برطرف كردن ورم گلو  ، آب غوره قرقره كنید .

۱۰- برای دفع كرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف كنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .

۱۱- آب غوره درمان كننده پا درد و كمردرد می باشد . برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب كرد .

غوره انگور چه خواص و کاربردی دارد؟
غوره انگور چه خواص و کاربردی دارد؟

 طرز تهیه  رب غوره

۱٫غوره را شسته و روی آن نمک می ریزیم ( به اندازه ی دلخواه ) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از آن درب ظرف را می گذاریم تا غوره ها به طور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آن ها را از صافی رد می کنیم. در صورتی که رقیق بود ، کمی دیگر آن را می جوشانیم تا غلظت آن به اندازه ی رب گوجه شود. سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

نکته ی مهم آن است که در مرحله ای که می خواهیم، رب کمی غلیظ تر شود، باید شعله ی زیر آن بسیار ملایم باشد، چون در این مرحله رب غوره سریع می سوزد. به عبارتی دیگر برای تهیه ی یک رب خوب باید زمانی طولانی صرف کرد.  در ضمن اگر رب را در ظرف لعابی تهیه کنید، رنگو کیفیت بهتری خواهد داشت.

در صورتی که از ظرف فلزی استفاده می کنید، باید دقت کنید که کوچک ترین خراش یا زدگی در ظرف وجود نداشته باشد، چون در حین تهیه ی رب، از فلز ظرف کنده شده و وارد رب می شود که برای سلامتی بسیار مضر است.

طرز تهیه گرده غوره

۲٫غوره های بدون هسته عسگری را دون کرده خوب شسته روی پارچه تمیزی در آفتاب پهن میکنیم تا کاملا خشک شود سپس پودر کرده در انواع آبگوشت خورشتها ماکارونی وته چین و استامبولی استفاده کنید .

البته آبغوره و ترشی غوره هم با غوره درست میکنند.

منبع:تیبان٬هفت گنج٬اینفو۲۰

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.