آشپزیغذاهای ایرانی

غذاهای محلی همدان

غذاهای محلی همدان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”غذاهای محلی همدان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آش میوه یکی از لذیذ آش های تبریز و اردبیل است ، در این مطلب می توانید طرز تهیه “آش میوه” را مشاهده کنید.
مواد لازم برای آش میوه
پیاز : نیم کیلو
عدس : یک لیوان
نخود : یک لیوان
لوبیا چیتی : یک لیوان
آلبالو (تازه یا خشک) : ۵۰ گرم
ذغال اخته : ۵۰ گرم
زردآلو : ۴ عدد
آلو بخارا (زرد) : ۵۰ گرم
رشته آشی : ۲۰۰ گرم
رب گوجه : یک قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
روغن :به میزان کافی
نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان کافی
نعنا خشک :به میزان کافی
طرز تهیه آش میوه
ابتدا حبوبات را از شب قبل با آب سرد خیس کنید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن کاهش یابد و زودتر پخته شود.همچنین برای گرفتن بوی زحم حبوبات با یک عدد از پیازی که گفته شد آنها را بپزید.

سپس زرد آلو ، آلبالو ، ذغال اخته و آلو بخارا را به حبوبات در حال پخته شدن اضافه کنید تا بپزند.

یک عدد دیگر از پیاز ها را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده ، نعنا خشک ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه مخلوط کنید و ورز دهید.

از مواد گوشتی ، کوفته قلقلی های ریزی در بیاورید و داخل حبوبات و میوه های پخته شده بریزید تا به همراه حبوبات و میوه ها بپزند.

رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و بعد از پخت حبوبات و بقیه مواد به همراه رشته داخل آش بریزید. زمانی که رشته آشی پخت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با چاشنی های پیاز داغ و نعنا داغ آماده شده تزیین کنید.

برای تهیه نعنا داغ ، نعنا ی خشک را با مقداری روغن ، که نباید خیلی داغ شود ، تفت دهید.

نکات تکمیلی در مورد آش میوه
آش میوه جزو غذای محلی – همدان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت میباشد .
آش میوه را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا