آشپزینوشیدنی

طرز تهیه قهوه اسپرسوی کافی شاپی

طرز تهیه قهوه اسپرسوی کافی شاپی

امروز در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه قهوه اسپرسوی کافی شاپی ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

اسپرسو یکی از انواع نوشیدنی های قهوه است که اصل آن به ایتالیا بر می گردد و در دنیا طرفداران زیادی دارد. این نوشیدنی به دلیل فشار زیادبخار آب، غلیظ تر است و طعم و رایحه خوبی دارد. از اسپرسو برای تهیه نوشیدنی هایی مانند کاپوچینو، موکا، لاته، ماکیاتو و آمریکانو استفاده می شود. با توجه به محبوبیت این نوشیدنی و قیمت بالای آن در کافی شاپ ها بد نیست طرز تهیه آن را در منزل بدانیم. به ازای هر ۱۸۰ میلی لیتر آب، یک یا دو قاشق غذاخوری قهوه کافی است.

البته برای داشتن قهوه ای غلیظ از دو قاشق غذاخوری قهوه استفاده می کنیم . قهوه ساز شما باید دمای آب را بین ۹۰ تا ۹۵ درجه سانتی گراد حفظ کند تا عصاره گیری، از قهوه به بهترین شکل انجام شود. دمایی پایین تر از این میزان با کاهش عصاره گیری باعث می‌شود قهوه شما بسیار بی مزه شود، همچنین دمای بالاتر باعث کاهش کیفیت طعم قهوه می‌شود .

طرز تهیه قهوه اسپرسوی کافی شاپی
espresso-coffee

مراحل تهیه قهوه اسپرسو به قرار زیر است :

مرحله اول

برای تهیه قهوه اسپرسو باید دانه های قهوه کاملا آسیاب شود و زبری کمی داشته باشد.

مرحله دوم

دستگاه اسپرسوی خانگی روگازی از سه قسمت تشکیل شده است. قسمت زیری مخزن آب است. قسمت میانی فیلتر قهوه و بخش رویی جایی است که قهوه اسپرسو جمع می شود. اول از همه مخزن آب را تا محل مشخص شده با آب سرد پر کنید.

مرحله سوم

قهوه آسیاب شده را داخل فیلتر بریزید. قهوه باید کاملا فیلتر را پر کند اما آن را فشرده نکنید چون ممکن است راه ورود آب را ببندد. اگر روی پیچ دستگاه پودر قهوه ریخته است، آن را پاک کنید.

مرحله چهارم

بخش قوری اسپرسوساز را روی فیلتر پراز قهوه پیچ کنید. آن را روی شعله بالاتر از حد متوسط قرار دهید. بگذارید آب جوش بیاید و اسپرسو در مخزن بالایی جمع شود.

سپس آن را در فنجان بریزید و میل کنید.

قهوه اسپرسو را معمولا در فنجان های کوچک سرو می کنند. البته می توانید قهوه اسپرسو را با شیر هم مخلوط کنید.

نکته ها:

۱-فنجان اسپرسو را قبل از ریختن قهوه در آن با آب گرم بشویید تا در تماس با قهوه اسپرسو آن را سرد نکند.

۲- قبل از تهیه، از تمیز و خشک بودن فیلتر (صافی اسپرسو) اطمینان حاصل کنید. دانه های قهوه از قبل مانده، طعم اسپرسو را خراب می کند. خیس بودن فیلتر هم ممکن است باعث فشرده شدن دانه ها شود.

۳- اگر مایل هستید تلخی اسپرسو کمتر باشد، دانه های قهوه را کمی درشت تر آسیاب کنید.

۴-کیفیت آب مصرفی در طعم قهوه موثر است .

منبع :  خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا