طرز تهیه شیرینی پنجره ای
طرز تهیه شیرینی پنجره ای
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه شیرینی پنجره ای در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
شیرینی پنجره ای که نام دیگر آن نان پنجره ای یا خاتون پنجره ای است یکی از شیرینی های
خوشمزه ایرانی است .
شیرینی های پنجره ای دارای قالب های مختلف و زیبایی است .
این قالب ها دارای دسته های بلند است که از سوخته شدن دست جلوگیری می کند .
مواد لازم برای شیرینی پنجره ای
آرد سفید : ۲ استکان
شیر : یک لیوان
تخم مرغ : ۶ عدد
گلاب : چهار قاشق سوپ خوری
نشاسته : ۸ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها را شکسته و به خوبی بهم می زنیم .
حال نشاسته و شیر سرد و گلاب را حل کرده و به تخم مرغ اضافه می کنیم .
حالا آرد را ریخته و به هم می زنیم و این کار تا آنجا ادامه می دهیم تا کاملا یک دست شود .
حلا یک ظرف گود را آماده می کنیم و در آن ریخته تا داغ شود .
حال قالب را در روغن می گذاریم تا داغ شود .
بعد قالب را تا نیمه در مواد گذاشته و در روغن غوطه ور می کنیم .
و می گذاریم تا کاملا برشته شود .
فقط نگذارید شیرینی شما قهوه ای رنگ شود .
حالا آنها را برداشته و در صافی می ریزیم .
بعد از آن خاک قند را روی آن می پاشیم و سلفون را روی آن قرار می دهیم .
مراقب باشید این شیرینی زیاد نماند زیرا سفت می شود .
و اگر زیاد آن را سرخ کنید طعم سوخته به خود خواهد گرفت .
نحوه تهیه شیرینی پنجره ای
طرز تهیه شیرینی پنجره ای
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .
عالی دمت گرم
نظر شما باعث دلگرمی ماست