آشپزیشیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه شیرینی پنجره ای در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شیرینی پنجره ای که نام دیگر آن نان پنجره ای یا خاتون پنجره ای است یکی از شیرینی های

خوشمزه ایرانی است .

شیرینی های پنجره ای دارای قالب های مختلف و زیبایی است .

این قالب ها دارای دسته های بلند است که از سوخته شدن دست جلوگیری می کند .

مواد لازم برای شیرینی پنجره ای

آرد سفید : ۲ استکان

شیر  : یک لیوان

تخم مرغ : ۶ عدد

گلاب  : چهار قاشق سوپ خوری

نشاسته : ۸ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها را شکسته و به خوبی بهم می زنیم .

حال نشاسته و شیر سرد و گلاب را حل کرده و به تخم مرغ اضافه می کنیم .

حالا آرد را ریخته و به هم می زنیم و این کار تا آنجا ادامه می دهیم تا کاملا یک دست شود .

حلا یک ظرف گود را آماده می کنیم و در آن ریخته تا داغ شود .

حال قالب را در روغن می گذاریم تا داغ شود .

بعد قالب را تا نیمه در مواد گذاشته و در روغن غوطه ور می کنیم .

و می گذاریم تا کاملا برشته شود .

فقط نگذارید شیرینی شما قهوه ای رنگ شود .

حالا آنها را برداشته و در صافی می ریزیم .

بعد از آن خاک قند را روی آن می پاشیم و سلفون را روی آن قرار می دهیم .

مراقب باشید این شیرینی زیاد نماند زیرا سفت می شود .

و اگر زیاد آن را سرخ کنید طعم سوخته به خود خواهد گرفت .

نحوه تهیه شیرینی پنجره ای

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا