طرز تهیه تارت انجیر
با رسیدن به تابستان، میوه درخت انجیر برداشت میشود، بنابراین از آن برای تهیه دستور العمل های خوشمزه و سالم با انجیر استفاده کنید. میوه ای شیرین و آبدار و سرشار از خواص خوب است که برای خوردن خام و همچنین در تهیه غذاهای مختلف از سس یا مربا گرفته تا تارت انجیر ایده آل است. اگر می خواهید از تمام خواص عالی آنها استفاده کنید و آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید، در این مقاله طرز تهیه تارت انجیر را کشف کنید. به این نکته توجه داشته باشید که مدل پیشنهادی ما از خمیر نازک، بسیار سبک و واقعا خوشمزه است.
طرز تهیه تارت انجیر
عناصر:
۲۵۰ گرم آرد گندم
۱۲۵ گرم کره
نمک (۵ گرم)
۷۵ گرم شکر
انجیر رسیده ۶ تا ۷ عدد
تخم مرغ ۱ عدد (زرده)
۱ فنجان کوچک (۶۰ میلی لیتر) شیر
آب (۵ تا ۶ قاشق غذاخوری)
پوست لیمو (اختیاری)
پودر دارچین (اختیاری)
شما نیاز خواهید داشت:
ماهیتابه نچسب
قالب فر (۲۰ – ۲۵ سانتی متر)
کاغذ روغنی برای پوشاندن قالب
کاردک چوبی یا سیلیکونی
غلتک
کاسه بزرگ
مراحل پخت تارت انجیر
۱
آرد را در حین اضافه کردن به یک کاسه بزرگ الک کنید. کمی نمک و تقریبا تمام شکر را اضافه کنید (چند قاشق غذاخوری، حدود ۲۰ گرم).
۲
در یک بشقاب، کره را که باید به دمای محیط برسد، کمی له کنید و همچنین به کاسه آرد اضافه کنید. با کفگیر هم بزنید تا با بقیه مواد یکدست شود و بافت گلوله ای به دست آورید.
۳
سپس زرده تخم مرغ را که کمی هم زده شده اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر در حین هم زدن شیر را به آرامی داخل آن بریزید. مخلوط کردن خمیر را در کاسه خیلی خوب به پایان برسانید و چند دقیقه آن را با دست ورز دهید تا بدن بیشتری پیدا کند و با شکل دادن به آن به شکل توپ تمام کنید.
آن را در پلاستیک بپیچید و بگذارید حداقل ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بماند.
۴
انجیرها را با یک پارچه مرطوب (نه زیر آب) تمیز کنید، ساقه آن را بردارید و پس از آماده شدن، آن ها را به ورقه هایی با ضخامت متوسط (نه خیلی نازک یا خیلی ضخیم) برش دهید.
۵
قالبی را که قرار است کیک انجیر را در آن درست کنید، با کاغذ روغنی (همچنین لبه ها) آن را آماده کنید.
۶
در حالی که همه چیز آماده است، با ریختن شکر باقیمانده (حدود ۱۵ گرم) و کمی آب در تابه نچسب شروع به پخت کنید. حرارت را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود و یک کارامل مایع غنی داشته باشید. اگر می خواهید، با اضافه کردن یک قاشق کوچک پوست لیمو، به شیرینی خود طعم لیمو بدهید.
۷
وقتی شکر حل شد و با آب مخلوط شد، آب نبات را از روی حرارت بردارید تا نسوزد.
۸
خمیر را از یخچال خارج کرده و سطح صافی مانند پیشخوان را آرد پاشی کنید و با وردنه گلوله خمیر را باز کنید. خوب دراز کنید تا ضخامت آن بیشتر از ۱ سانتیمتر نباشد. فر را با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد با حرارت بالا و پایین گرم کنید. وقتی به دمای دلخواه رسید کیک را به صورت زیر جمع کنید:
کاراملی را که درست کرده بودید (قبل از اینکه سفت شود) داخل قالب بریزید.
۱۰
خمیر را مرتب کنید، طوری که به اندازه قالب بچسبد تا انجیرها کاملا پوشیده و پیچیده شوند. خمیر را به طور تصادفی با چنگال سوراخ کنید و همچنین با چاقوی تیز چند برش کوچک بزنید (تا خمیر در فر زیاد ور نگردد). سپس ورقه های انجیر را روی آن قرار دهید و با پوشاندن آنها با لایه ای از خمیر که از قبل کشیده شده است، تمام کنید.
تارت انجیر را در فر قرار دهید و اجازه دهید حدود ۲۵ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، چند دقیقه به آن اضافه کنید و حرارت را روی آن نگه دارید.
۱۱
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. وقتی گرم شد، آن را با برگرداندن آن از قالب خارج کنید و به سادگی یک بشقاب روی آن قرار دهید. به این ترتیب پایه خمیر ته و لایه کارامل و انجیر روی آن قرار می گیرد.
بررسی کنید که دمای کیک به دلخواه شما باشد و در صورت تمایل قبل از لذت بردن از این کیک انجیر روی آن کمی دارچین بپاشید.
طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی برای عید نوروز
نکات پایانی
انجیر منبع عالی انرژی و فیبر است. آنها همچنین سرشار از مواد معدنی مهم مانند کلسیم هستند که برای سلامت استخوان ضروری است.
اگرچه انجیر تازه کالری بسیار بالایی دارد، اما آنطور که تصور می شود چاق کننده نیست، زیرا ۱۰۰ گرم آن تنها حدود ۷۰ تا ۷۵ کیلو کالری دارد. اتفاقی که می افتد این است که انجیر خشک مقدار کمی بیشتر دارد.
علاوه بر کیک، دسرهای انجیر زیادی وجود دارد که میتوانید از آنها لذت ببرید، از بستنی یا ماستهای عالی با انجیر و عسل گرفته تا تارت های اسفنجی با انجیر و آجیل که خوشمزه هستند!