رپورتاژ آگهی

راهنمای خرید لوله مانیسمان

آهن پرایس: لوله درزدار و لوله بدون درز، دو نوع لوله‌ی فلزی هستند که برای انتقال مواد مختلف، مانند گاز، نفت، آب و… استفاده می‌شوند. این دو نوع لوله از لحاظ ساختاری و ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی متفاوت هستند از همین رو قیمت لوله‌ها به تناسب ویژگی‌ها، نحوه تولید و نیز کاربرد آنها با یکدیگر متفاوت است. در مقاله حاضر از میان انواع لوله‌ها به بررسی قیمت لوله مانیسمان، عوامل مؤثر بر قیمت روز لوله مانیسمان و راهنمایی لازم برای خرید این محصول پرداخته می‌شود.

لوله‌ها به طور کلی به دو دسته درز دار و بدون درز تقسیم می‌شوند که هر یک دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی است که در به طور مفصل ادامه بیان می‌شود.

  1. ۱. لوله درزدار: لوله درزدار یا همان لوله جوشی، از قطعات فلزی با ضخامت مشخصی تشکیل شده است که با استفاده از تکنیک جوشکاری به هم متصل شده‌اند و در نتیجه در شکل نهایی لوله، جایی برای اتصال قطعات فلزی باقی می‌ماند که به عنوان درز شناخته می‌شود.این درزها معمولاً با استفاده از جوشکاری به روش مورد نیاز (مانند جوشکاری TIG، MIG و…) ایجاد می‌شوند و برای اتصال قطعات فلزی با ضخامت بالا به کار می‌روند. لوله درزدار به دلیل دارا بودن درزها، قابلیت نفوذ گاز و مایعات را دارد و در اثر آن در برابر خوردگی، خرابی و ضعف قابل توجهی از دست می‌دهد. لوله داربستی، لوله صنعتی، لوله اسپیرال از جمله لوله‌های درزدار هستند.
  2. ۲٫ لوله بدون درز: لوله بدون درز یا همان لوله استیل بدون درز، از یک تکه فلزی بدون درز ساخته شده است که به دلیل اینکه دارای درز نیست، بهترین مقاومت را در برابر فشار، خمش و خوردگی دارد. برای ساخت لوله بدون درز، از تکنیک‌هایی مانند روش کارخانه‌ای و فرآیند نورد گرم استفاده می‌شود. لوله بدون درز برای انتقال موادی که نیاز به حفظ کیفیت و سلامتی دارند، مانند گاز طبیعی، نفت خام، پتروشیمی، آب و… استفاده می‌شود. لوله بدون درز به دلیل عدم وجود درز، مقاومت بیشتری در برابر فشار و خمش دارد و نسبت به لوله درزدار قابلیت انتقال موادی با فشار بیشتر را دارد. همچنین، به دلیل درزدار نبودن، خطر نفوذ گاز و مایعات را ندارد و از این جهت بسیار ایمن است. لوله مانیسمان نوعی لوله بدون درز یا لوله گوشتی به شمار می‌رود.

لوله مانیسمان لوله بدون درز به دلیل مقاومت بیشتر در برابر فشار، خمش و خوردگی، برای انتقال موادی که نیاز به حفظ کیفیت و سلامتی دارند، بهترین گزینه است اما به علت هزینه بالای تولید، قیمت لوله مانیسمان هم در مقایسه با سایر لوله‌ها بالاتر است در هر صورت، برای انتخاب بهترین نوع لوله، باید با توجه به نیاز و محیط کاربری، ویژگی‌های هر یک را بررسی و سپس تصمیم‌گیری کرد.

لوله مانیسمان معمولا در قطر خارجی ۱/ اینچ تا ۴۸ اینچ و شاخه‌های ۶ و ۱۲ متری تولید می‌شود. تولید و عرضه لوله مانیسمان معمولا براساس رده و سایز است از همین رو این محصول فولادی در رده‌های ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰، ۱۲۰ و ۱۴۰ تولید می‌شود. این رده‌ها دارای ضخامت‌ و وزن متفاوتی هستند و کلا به سبک و سنگین شناخته می‌شوند.

خرید لوله مانیسمان

عوامل مؤثر بر قیمت لوله مانیسمان

لوله‌های مانیسمان به عنوان یکی از اجزای مهم در سیستم‌های توزیع و کنترل مواد، در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زیر به برخی از عواملی که بر قیمت لوله‌های مانیسمان تأثیر می‌گذارند، اشاره می‌شود:

  1. جنس و نوع لوله: جنس و نوع لوله بر ارزش و قیمت لوله مانیسمان تأثیر مستقیم دارد. برخی از جنس‌های مورد استفاده در ساخت لوله مانیسمان، شامل فولاد، آلومینیوم، برنج، استیل و پلاستیک می‌شوند. هر یک از این جنس‌ها، خصوصیات و ویژگی‌های متفاوتی دارند که می‌تواند بر قیمت آنها تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، لوله‌های مانیسمان استیلی که دارای مقاومت بالاتر در برابر خوردگی و فشار هستند، قیمت بالاتری نسبت به لوله‌های مانیسمان پلاستیکی دارند.
  2. قطر لوله: قطر لوله‌های مانیسمان نیز به عنوان یکی از عوامل تعیین کننده قیمت، مدنظر قرار می‌گیرد. لوله‌های با قطر بزرگتر به دلیل استفاده از مواد بیشتر و هزینه تولید بیشتر، قیمت بالاتری دارند.
  3. ضخامت دیواره لوله: ضخامت دیواره لوله‌ نیز به عنوان یکی از عوامل تعیین‌کننده قیمت لوله مانیسمان، مهم است. لوله‌های با دیواره‌ی ضخیم‌تر به دلیل استفاده از مواد بیشتر و هزینه تولید بیشتر، قیمت بالاتری دارند.
  4. تعداد و نوع درزها: تعداد و نوع درزهای لوله‌های مانیسمان نیز به عنوان یکی از عوامل موثر بر نرخ لوله مانیسمان، باید مد نظر قرار گیرد. معمولاً لوله‌های گوشتی با درزهای کمتر و با کیفیت بالاتر، قیمت بالاتری دارند.
  5. تأمین‌کننده و بازار: تأمین‌کننده و بازار نیز در تعیین قیمت لوله‌ مانیسمان نقش مهمی دارند. در برخی از مناطق، بازار رقابتی‌تر است و قیمت‌ها پایین‌تر هستند، در حالی که در برخی دیگر از مناطق، قیمت‌ها بالا و چشمگیرتر هستند. همچنین، تأمین‌کنندگان با توجه به قابلیت تولید و موجودی مواد، ممکن است قیمت‌های متفاوتی را برای لوله‌های مانیسمان ارائه دهند؛ همچنین قیمت لوله مانیسمان وارداتی در مقایسه با لوله مانیسمان تولید داخل بالاتر و گران‌تر است.
  6. استاندارد و گواهی‌نامه‌ها: استاندارد و گواهی‌نامه‌های مورد نیاز برای لوله‌ مانیسمان نیز می‌تواند به عنوان یکی از پارامترهای موثر بر قیمت لوله مانیسمان تأثیر داشته باشد. لوله‌هایی که استاندارد و گواهی‌نامه‌های مورد نیاز را دارند، معمولاً قیمت بالاتری دارند.

مانیسمان

علاوه‌براین لوله مانیسمان در رده‌های مختلفی تولید می‌شود که هر کدام از آنها قیمت متفاوتی دارد. این لوله در رده‌های ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۲۰ تولید می‌شود که هر یک ویژگی‌های و کاربردهای منحصربفردی دارند.مثلا قیمت لوله مانیسمان رده ۲۰ با توجه به استاندارد تولید، ضخامت و وزن کاربرد و ویژگی‌ متفواتی نسبت به لوله رده ۴۰ دارد.

به طور کلی باید گفت مجموعه‌ای از عوامل مختلف همسو با هم قیمت لحظه‌ای لوله مانیسمان را تعیین می‌کنند از همین رو برای تعیین قیمت نهایی، باید به تمامی این عوامل توجه شود.

در نهایت توصیه می‌شود پیش از خرید لوله مانیسمان یا هر محصول فولادی دیگر با کارشناسان آهن پرایس مشورت کنید تا خرید مطمئن و راحتی را تجربه کنید.

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی(رپورتاژ) داشته و مجله اینترنتی فارسیها هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا