آشپزینوشیدنی

دمنوش های گیاهی

دمنوش های گیاهی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دمنوش های گیاهی ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

دمنوش نوعی نوشیدنی است که از حل شدن اجزای مختلف گیاهان در آب به‌دست می‌آید.

از جمله این دمنوش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دمنوش گـل گـاو زبـان و سنبل الطیب

مواد لازم
گل گاوزبان -۲ قاشق غذاخوری
سنبل الطیب – یک قاشق مرباخوری
لیمو عمانی – یک عدد
آب جوش – دو لیوان
روش تهیه
گل گاوزبان را به همراه سنبل الطیب و لیمو عمانی داخل یک قوری قرار دهید و سپس روی آن آب جوش بریزید. اجازه دهید تا سی دقیقه دم بکشد.

دمنوش به لیمو و زیرفون

مواد لازم
به لیمو- یک قاشق مرباخوری
زیرفون-یک قاشق غذاخوری
آب – ۲ لیوان
روش تهیه
تمام مواد را در یک قوری چینی بریزید و روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس اجازه دهید ۳۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم بماند تا دم بکشد.

دمنوش بادرنجبویه

برگ بادرنجبویه – یک قاشق غذاخوری
روش تهیه
برگ بادرنجبویه را داخل یک قوری قرار دهید و آب داغ روی آن بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. برای شیرین کردن آن می توانید از عسل یا نبات استفاده کنید.

دمنوش بابونه

بابونه خشک شده – یک قاشق غذاخوری
روش تهیه
بابونه را در یک فنجان بریزید. روی آن آب جوشیده بریزید.اجازه دهید ۳ دقیقه بماند تا دم بکشد.

چای بهارنارنج

بهار نارنج-یک قاشق غذاخوری
روش تهیه
یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری بریزید و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. برای شیرین کردن دمنوش هم، می‌توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا