روش های نگهداری بهتر نان

روش های نگهداری بهتر نان

هم اکنون در بخش خانه داری مجله آنلاین فارسی ها با روش های حفظ و نگهداری بهتر نان در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

روش های نگهداری بهتر نان

روش های نگهداری بهتر نان

نان یکی از مواد غذایی است که اگر به صورت درست نگه داری نشود ، سریع کپک میزند و فاسد میشود .

در ادامه نکاتی را برای نگهداری صحیح نان بخوانید .

نگهداری صحیح نان

قبل از سرد شدن کامل نان ها آنها را دسته بندی نکنید و داخل نایلون نگذارید .

این کار باعث خمیری شدن و فاسد شدن آنها میشود .

نان مناسب و خوب دارای آرد خوب ، خمیر تخمیر شده و نانوای ماهر است .

سعی کنید از نانوایی های خوب نان تهیه کنید . در ایجاد ضایعات نان آرد مصرفی ۵۰ درصد تاثیر گذار است .

موقع خرید نان ، پس از سرد کردن آنها ، نان ها را در پارچه بگذارید نه نایلون ، زیرا ماندگاری آنها بهتر میشود .

سعی کنیم به اندازه نیاز روزانه نان تهیه کنیم .

مصرف نان تازه مناسب تر است و تولید ضایعات نان را کاهش میدهد .

نگهداری نان در یخچال موجب فساد زودرس آن میشود .

نان با نگهداری در فریزر هم خواص خود را از دست میدهد گرچه ممکن است با گرم کردن تازگی خود را به دست آورد .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.