۳مدل غذای ساده برای افطار

۳مدل غذای ساده برای افطار

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”۳مدل غذای ساده برای افطار” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱-باقلا قاتوق

مواد لازم برای ۶نفر

  1. نیم کیلو باقلا  پوست گرفته و لپه شده
  2. ۲ قاشق غذاخوری شوید خشک
  3. ۵۰ گرم کره
  4. ۴ عدد تخم مرغ
  5. نمک،فلفل سیاه،زردچوبه
  6. سیر یک بوته کوچک

  7. طرز تهیه

    1. ابتدا سیر خرد شده را با کره و زردچوبه تفت میدهیم سپس باقلا را اضافه کرده و تفت میدهیم شوید خشک را اضافه کرده و با حرارت کم به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی باقلا گرفته شود.

    2. سپس آب جوش را به آن اضافه میکنیم بطوری که روی باقلاها را بگیرد و میگذاریم بپزد یک ربع آخر نمک و فلفل را اضافه کرده و تخم مرغها را در آن میشکنیم نباید هم بخورد کمی با قاشق بین باقلاها فضا باز کرده و تخم مرغ ها را قرار میدهیم این خورش کم آب است و با کته سرو میشود .

      باقالی قاتق خوشمزه

      ۲- کشک و بادمجان

      • سیر ۴ حبه
      • پیاز متوسط ۲ عدد
      • بادمجان متوسط ۶ عدد
      • کشک ۴ قاشق غذاخوری
      • روغن مایع به اندازه کافی
      • مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری
      • نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
      • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

       

      طرز تهیه

      ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود ،در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف میکنیم و روی آنها کمی نمک میپاشیم و میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک میکنیم

      ( پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها باعث جذب کمتر روغن و رفع تلخی بادمجان ها می شود ) در داخل تابه ای روغن میریزیم و صبر میکنیم تا داغ شود سپس بادمجان ها را در آن میچینیم تا سرخ شود و بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود،

      آنگاه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم.سیر و پیاز ها را پوست میگیریم و میشوییم و در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا کمی داغ شود بعد سیر ها را در آن سرخ میکنیم

      و در بشقابی میریزیم و سپس پیاز ها را با چاقو خلالی کرده و در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود در همین لحظات که پیاز در حال طلایی شدن است روی شعله کوچک شیر داغ کن را میگذاریم و حدودا ۲قاشق روغن در آن میریزیم

      و کمی صبر میکنیم تا تقریبا داغ شود سپس نعناع را داخل روغن میریزیم و هم می زنیم حدودا ۱ دقیقه و سپس از روی حرارت بر میداریم تا نسوزد. آن وقت پیاز را نگاه میکنیم اگر طلایی شده بود مقداری از آن را بر میداریم تا برای تزئین استفاده کنیم

      و مقداری از سیر داغ را به پیاز داغ می افزاییم و کمی از نعناع داغ را به همراه،بادمجان له شده و نمک و فلفل اضافه میکنیم و تفت می دهیم و مقداری از مغز گردو ها را برای تزئین بر میداریم و باقی آن را در تابه میریزیم و با مواد مخلوط می کنیم.

      حرارت را کم میکنیم تا مواد به روغن بیفتد.کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق میکنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط شود و در تابه را میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود.

      کشک بادمجان لذیذ

      ۳-یتیمچه

      • بادمجان بزرگ ۶ عدد
      • گوجه فرنگی متوسط ۶ عدد
      • پیاز متوسط ۳ عدد
      • سیر ۴ حبه
      • روغن نصف پیمانه
      • نمک ۱ قاشق چایخوری
      • زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

      طرز تهیه

      بادمجان ها را خوب بشویید سپس پوست بگیرید. به صورت نگینی یا حلقه ای آن ها را خرد کنید. روی آن ها نمک بپاشید تا تلخی بادمجان از بین برود. بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بادمجان ها را بشویید تا نمک روی آن ها غذا را شور نکند. یا میتوانید بادمجان ها را در آب و نمک قرار دهید و بعد از نیم ساعت بشویید.

      پیاز و گوجه را به خوبی بشویید و سپس به صورت نگینی یا حلقه ای برش بزنید. سیر ها را پوست بگیرید و خرد کنید. مقداری روغن یا کره را در ماهیتابه بریزید.

      پیاز ها را برای چند دقیقه تفت دهید. وقتی طلایی شدند از ماهیتابه خارج کنید. پس از آن سیر ها را سرخ کنید و از ماهیتابه خارج کنید.

      یتیمچه خوشمزه

      بادمجان ها را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. پس از بادمجان نوبت به سرخ کردن گوجه ها میرسد. گوجه ها را تفت دهید تا وقتی که آبشان گرفته شود.

      هر یک از این مواد باید به صورت مجزا تفت داده شود؛ چون زمان آماده شدن هر یک با دیگری متفاوت است و اگر با هم سرخ شوند باعث میشود یکی بسوزد در حالی که دیگری هنوز آماده نشده است.

      همه ی مواد را همراه با کمی آب، نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید برای نیم ساعت با هم بپزند. سپس آن را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بکشید و همراه با نان سنگک،انواع ترشی، سبزی خوردن، کشک و نعنا داغ میل نمایید.

منبع:کوکپد،ایران کوک،پارسی دی

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.