کاهش خطر ابتلا به چاقی با مصرف شیر پرچرب
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”کاهش خطر ابتلا به چاقی با مصرف شیر پرچرب” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
نتایج تحقیقات کارشناسان در کانادا نشان می دهد، کودکانی که شیرکامل (پرچرب) مصرف می کنند در مقایسه با کودکانی که شیر کم چرب می نوشند، کمتر با ریسک چاقی و اضافه وزن روبه رو هستند.
محققان بیمارستان سنت مایکل تورنتو در کانادا به بررسی ۱۴ مطالعه که شامل حدود ۲۱ هزار کودک زیر ۱۸ سال بود، پرداختند.
این کودکان یا شیر کامل (۳٫۳ درصد چربی) یا شیر با چربی کمتر از ۲ درصد مصرف میکردند.
در مقایسه با کودکانی که شیر کم چرب یا شیر فاقد چربی مینوشیدند، کودکانی که شیر پرچرب مصرف می کردند، ۳۹ درصد کمتر با ریسک چاقی یا اضافه وزن روبه رو بودند.با افزایش مصرف شیر پرچرب، ریسک چاقی به طور مداوم کاهش مییابد.
این یافتهها، دستورالعملهای بینالمللی را به چالش میکشاند که توصیه میشود کودکان بهجای شیر کامل از شیر کمچرب استفاده کنند تا خطر ابتلا به چاقی را کاهش دهند. اعضای این گروه تحقیقاتی در نظر دارند در آینده مطالعات جامعتری را بهطور مشخص در این زمینه انجام دهند همچنین بزرگ ترین مطالعه کوهورت آینده نگر چند ملیتی جهان در زمینه «ارتباط مصرف فراورده های لبنی با مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی و سکته های قلبی و مغزی»، طی نتایجی بسیار مهم، قاطعانه اعلام کرده است که مصرف لبنیات پرچرب نه تنها تاثیری در بروز این بیماری ها ندارد بلکه باید بر استفاده از این فراورده ها به مقدار بالا در کشورهای کم درآمد و دارای درآمد متوسط ، تاکید کرد.
منبع،خراسان