پیتزا داریم چه پیتزایی

پیتزا داریم چه پیتزایی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پیتزا داریم چه پیتزایی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از انواع پیتزاهای بسیار خوشمزه پیتزا ایتالیایی می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

  • آرد سفید : یک کیلو
  • مایه خمیر : پنج گرم
  • نمک : پانزده گرم

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا

  • کنسرو گوجه : یک قوطی
  • پیاز : یک عدد
  • سیر : دو حبه

مواد لازم جهت تهیه پیتزا

  • پنیر پیتزا موزارلا : به اندازه لازم
  • قارچ : به میزان لازم در صورت دلخواه
  • ژامبون (گوشت/مرغ) : به مقدار لازم از هر کدام

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی 

برای تهیه خمیر ابتدا آب را ترجیحا تا ۳۰ درجه گرم کنید و حالا مایه خمیر را در آب گرم بیندازید و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس همزمان آرام آرام آرد نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر آماده شود.

 در این مرحله زمانی که خمیر آماده شد با استفاده از پلاستیک آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت شش ساعت بماند تا حجم آن دو برابر شود سپس زمانی که احساس کردید خمیر آماده است روی سطح تمیزی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن سطح قرار دهید و به چند تکه مساوی تقسیم کنید.

حالا تکه های خمیر را به شکل گردالی در آورید و هر کدام را روی سطحی که آرد ریخته اید قرار دهید سپس با پلاستیک روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه در این حالت بماند.

حالا به سراغ تهیه سس بروید در ابتدا به اندازه یک قوطی کنسرو گوجه را پوست بگیرید و با استفاده از همزن آن را له کنید تا به شکل مایع شود سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید حالا دو حبه سیر و یک عدد پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید، حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و پیاز و سیر را داخل کمی روغن به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید.

حالا گوجه ها را به آن اضافه کنید سپس به دلخواه می توانید کمی آویشن نیز به آن بیافزایید، اجازه دهید تا مایع سفت شود زمانی که سفت شد سس پیتزا آماده است و می توانید آن را در یخچال قرار دهید.

 در این مرحله از دستور پخت پیتزا ایتالیایی حالا مخلفات روی پیتزا را آماده کنید ابتدا قارچ را بشویید و آن را ورق ورق کنید و کمی ژامبون را هم خرد کنید سپس خمیر پیتزا را بیاورید و با دست کمی ورز دهید و پهن کنید.

حالا از سس آماده شده مقداری روی خمیر بریزید و حالا پنیر پیتزای رنده شده را روی خمیر قرار دهید سپس روی پنیر را نیز از ژامبون و قارچ پر کنید.

در مرحله آخر از طرز تهیه پیتزا ایتالیایی فر را روی دمای ۲۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را بیرون آورید سپس خمیر پیتزا را درون آن بگذارید و داخل فر قرار دهید البته بهتر است سینی را در کف فر بگذارید تا به خوبی خمیر پخته شود، زمانی که خمیر برشته شد پیتزای شما آماده است .

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پیتزا داریم چه پیتزایی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پیتزا داریم چه پیتزایی
پیتزا داریم چه پیتزایی

تاریخچه پیتزا ایتالیایی

پیتزا یکی از محبوب ترین غذاها در سراسر جهان است! در واقع، پیتزا را می توان تقریبا در هر کشور جهان یافت. با این حال، ایتالیایی ها هنوز هم مخترعان این لذت دوست داشتنی هستند. این سابقه تاریخی پیتزا ایتالیایی است .

پیتزا تا سال ۱۸۸۹ نسبتا ناشناخته بود. تا ملکه مارگریتا و شاه امmberto I به پادشاهی خود مراجعه کردند و ملکه متوجه این ظرف خوشمزه دهقانی  شد. از غذای او تناول کرد و بسیار اورا تحسین کرد! به زودی، سرآشپز شخصی او یک سری پیتزا ها را ایجاد کرد – همه با توجه به سلیقه شخصی اش. آشپز او را با خلق و خوی که رنگ پرچم ایتالیایی را به خود جلب کرد، به دست آورد. سبز (ریحان)، قرمز (گوجه فرنگی) و سفید (موتزارلا). این ظرف به خاطر پادشاه نامگذاری شد و ما پیتزا مارگریتای که امروز می شناسیم را از او داریم!

منبع:ویرگول،آرگا

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.