پاپریکا چیست

پاپریکا چیست

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان پاپریکا چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پاپریکا نوعی ادویه است که به غذا طعم و عطر خاصی می دهد و برای خوش رنگ شدن غذا استفاده می شود .

این ادویه از فلفل خشک شده تهیه می شود و طعم تندی دارد .

این ادویه در تهیه سالاد ، غذاها استفاده می شود و برای افرادی که علاقه به غذاهای تند دارند مناسب است .

پاپریکا ادویه مجارستانی است  .

تهیه ادویه پاپریکا :

مواد لازم برای تهیه پاپریکا فقط ۴ الی ۵ عدد فلفل دلمه ای قرمز است .

فلفل ها را به صورت حلقه ای برش می دهیم .

اگر تابستان بود آن را در معرض نور خورشید قرار می دهیم تا کاملا خشک شود .

در زمستان هم می توانید آنها را روی بخاری قرار دهیید .

راه سوم استفاده از فر است .

آنها را در سینی و داخل فر قرار می دهیم .

دمای فر پایین باشد بهتر است زیرا فلفل ها قرمز تر و خوش رنگ تر می شود .

۳ ساعت داخل فر قرار دهید .

بعد از اینکه از یکی از این ۳ روش استفاده کردید آنها را آسیاب کنید تا پودر شود .

خواص پاپریکا :

. این ادویه دارای کلروفیل و ویتامین پی است .

. دارای ویتامین k است ( این ویتامین برای رفع خونریزی مناسب است )

. تحریک کننده ترشحات معده است که باعث می شود فرد دچار سوء هاضمه نشود .

پاپریکا چیست

پاپریکا چیست

این مطلب از دسته دانستنی ها سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.