پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی پاستاهای خوشمزست که طرفداران زیادی هم دارد و شما می توانید در این مطلب با طرز تهیه این پاستا آشنا شوید.

دستور مرحله به مرحله پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری خوشمزه

مواد لازم برای خرده نان های رویه

کره ۴ ق غ
خرده نان ۲ فنجان
ساقه پیازچه خرد شده ۳ ق غ
مواد لازم برای پاستا و سس
سیر ۱ بوته
روغن زیتون به مقدار لازم
پاستا ۴۵۰ گرم
کره ۸ ق غ
آرد ۶ ق غ
شیر ۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
پودر خردل نصف ق چ
نمک ۱ و نیم ق غ
فلفل سیاه ۱ ق چ

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

برای تهیه خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت ۱-۲ دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس کناری بگذارید .

برای تهیه پاستا و سس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.بوته سیر را شسته و خشک کنید .

یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.

بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

یک ظرف کم عمق به اندازه ی ۳۲ * ۲۲ سانتی را با کره چرب کنید.کره را روی حرارت ذوب کرده آرد را با کره تفت دهید.

سپس سیر را به آن اضافه نموده مخلوط نمایید و حدود ۱-۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود .

شیر را به آرد اضافه نموده به مدت ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.

ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده خرده نان ها را رویش بپاشید و به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.

نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس پنیر

پاستا با سس پنیر جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
پاستا با سس پنیر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

1 دیدگاه در “پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

خیلی هم عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.