ویتامین‌ها دشمن کرونا

ویتامین‌ها دشمن کرونا

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”ویتامین‌ها دشمن کرونا” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

عادت‌های غذایی مناسب با تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن، باعث می‌شود راحت‌تر بتوانیم در صورت ابتلا، با ویروس کرونا کنار بیاییم

صغری راغبی، کارشناس تغذیه در خصوص رژیم غذایی مناسب در ایام شیوع ویروس کرونا گفت:

«عادت‌های غذایی مناسب که موجب تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود،

نقش به سزایی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های تنفسی از جمله کرونا دارد که بدین منظور باید بدن از یک تغذیه سالم و صحیح برخوردار باشد».

وی افزود:

«تامین مایعات کافی از اهمیت زیادی برخوردار است

و حتی اگر احساس تشنگی و گرسنگی نکنیم باید به فاصله هر ۱۵ دقیقه بین ۶۰ تا ۱۲۰ سی‌سی مایعات ترجیحا آب بنوشیم».

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد:

«مصرف پروتئین‌هایی که دارای ارزش بیولوژیکی بالایی هستند مانند سفیده تخم مرغ یا پروتئینی که در انواع گوشت‌ها وجود دارد؛

ترجیحا گوشت‌های سفید مانند مرغ یا گوشت ماکیان و ماهی می‌تواند تامین‌کننده نیاز پروتئین بدن باشد».

راغبی ادامه داد:

«درصورتی‌که بدن دچار کمبود پروتئین شود و در معرض سوء تغذیه ناشی از کمبود پروتئین قرار گیرد،

مقاومت سیستم ایمنی کاهش و در نتیجه خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها به خصوص بیماری‌های عفونی افزایش می یابد».

وی تصریح کرد: «گوشت‌های قرمز حاوی چربی‌های اشباع هستند که میزان التهاب بدن را افزایش می‌دهند؛

لذا ترجیحا مصرف آن را باید محدود کنیم، مصرف انواع مغزها مانند گردو و پسته نیز به دلیل دارا بودن ریزمغذی‌های مناسب، در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی دارد».

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد:

«مواد غذایی دارای روی، سلنیوم و امگا۳، مصرف لبنیات کم‌چرب، مصرف انواع میوه‌جات

و سبزی ها ترجیحا با رنگ‌های نارنجی، قرمز یا حتی بنفش پررنگ به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌هایی که در این دسته

از میوه جات وجود دارد، باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می‌شود».

راغبی ادامه داد: «مصرف منابع حاوی ویتامین B6 که در تخم مرغ، مرغ، ماهی، قارچ، حبوبات و آجیل وجود دارد،

مصرف غلات کامل سبوس‌دار مانند نان‌های سبوس‌دار حاوی ویتامین‌های گروه B و سلنیوم توصیه می‌شود.

وی افزود: همچنین در این ایام باید از روغن‌های گیاهی نظیر کانولا و روغن زیتون

به دلیل داشتن امگا۳ و ویتامین E در پخت‌وپز غذا و سالاد استفاده شود ».

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.