نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
برای این که خورش شما خوشمزه تر شود باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم :
۱- معمولا در خورشها ترشی اضافه میشود و بعضی آبغوره و بعضی آبلیمواضافه می کنند.
اگر این ترشی در خورش بجوشد رنگ آن را تغییر میدهد، بنابراین بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر خورش را خاموش کردهاید.
۲- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید. این کارخورش را خوش رنگ میکند.
۳- اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی به آن اضافه کنید تا شوری آن را بگیرد.
۴- اگر خورش شما چرب بود ، چند قطعه یخ را داخل پاکت فریزری بریزید، در آنرا محکم ببندید ودر غذا بیندازید تا چربیها دور آن جمع شود.
۵- برای تهیه خورش قیمه لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
۶ – برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
۷- – خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای کم نیاز دارد تا کاملا جا بیفتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.
۸- نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی برای قیمه بادمجان
ابتدا آب را در قابلمه ای جوش بیاورید وکمی روغن و نمک بریزید .
سپس بادمجان ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید.
بعد از آن بادمجان ها را سرخ کنید.
روش دیگری هم برای سرخکردن بادمجان وجود دارد ، این که بادمجانها را باکمی آرد آغشته و بعد در ماهی تابه سرخکنید.
منبع،خراسان