نحوه خشک کردن سیر تازه

نحوه خشک کردن سیر تازه

در ادامه این مطلب از مجله خبری فارسی ها با آموزش نحوه خشک کردن سیر تازه در خدمت شما کاربران گرامی و محترم هستیم .

امروز برای شما چند روش کاربردی و بسیار راحت برای خشک کردن سیر تازه را نوشته ایم .

نحوه خشک کردن سیر تازه

نحوه خشک کردن سیر تازه

شما می توانید بسته با زمان ، موقعیت و امکاناتی که در اختیار دارید از یکی از آنها استفاده کنید .

خشک کردن سیر تازه به روش سنتی

ساده ترین روش خشک کردن سیر تازه این است که ابتدا سیر را پوست کنده و حلقه حلقه کنید .

سپس ورقه های سیر را بر روی یک پارچه تمیز نخی پهن کرده و در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شوند .

خشک کردن سیر تازه در داخل خانه

این روش در مواقعی کاربرد دارد که هوا ابری است یا به علت آلودگی هوا ، امکان قرار دادن سیرها مقابل نور خورشید وجود ندارد .

در این روش کافی است سیرها را در داخل یک سینی بزرگ روحی یا آلومینیومی پهن کنید سپس بر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند .

خشک کردن سیر تازه به کمک فر یا خشک کن

سریع ترین روش برای خشک کردن سیر ، قرار دادن آن در فر می باشد .

کافی است سیرهای خشک شده یا ورقه شده را در داخل سینی مخصوص فر یا یک توری مناسب پهن کنید .

سپس آن را به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت در داخل فر با دمای ۱۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید .

بهتر است که مدام سیرها را چک کنید .

یکی از سیرها را بردارید اگر خشک شده بود یعنی آماده است .

همچنین می توانید برای خشک کردن سیرها از مایکروفر و خشک کن نیز استفاده کنید .

این مطلب از بخش نگهداری مواد غذایی برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

1 دیدگاه در “نحوه خشک کردن سیر تازه

خوب بدنیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.