طرز پخت سوپ تمبر هندی

طرز پخت سوپ تمبر هندی

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت سوپ تمبر هندی یک سوپ خوشمزه با طرز پخت راحت رو واستون آماده کردیم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز پخت سوپ تمبر هندی

طرز پخت سوپ تمبر هندی

مواد لازم سوپ تمبر هندی

موز سبز (خردشده) ۲ عدد

فلفل ‌چیلی (خرد‌شده) ۱ عدد

پودر‌ زیره‌ سبز ۱ قاشق سوپخوری

پودر‌ دانه‌ گشنیز ۲ قاشق سوپخوری

گشنیز (ساطوری خرد‌شده) یک دوم پیمانه

نعنا تازه (ساطوری‌ خردشده) یک دوم پیمانه

پیاز (نگینی‌ خرد‌شده) ۱ عدد

سیر (له شده) ۲ حبه

آرد ۱ قاشق سوپخوری

آب گوشت ۲/۵ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن‌ کنجد یک سوم پیمانه

عصاره تمبر‌هندی یک چهارم پیمانه

شیر‌ نارگیل یک و یک چهارم پیمانه

طرز پخت سوپ تمبر هندی

ابتدا روغن کنجد یا روغن مایع را درون تابه‌ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود . بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم تا سبک شود.

سیر و نیمی از فلفل ‌چیلی و پودر زیره ‌سبز و پودر دانه‌ گشنیز را به مواد افزوده ، سپس آن را کمی تفت می دهیم . بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت می دهیم.

موز ، آب گوشت ( یا آب مرغ ) ، تمبر‌هندی (از قبل داخل کاسه‌ای با مقداری آب ولرم خیس‌ و از صافی ردشده) و شیر‌ نارگیل را به مواد افزوده و صبر می کنیم به جوش آید . سپس در تابه را می گذاریم تا موز نرم شود .

مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره می کنیم بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا با حرارت کم جا بیفتد . سپس بقیه فلفل‌چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم.

قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید .

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.