طرز تهیه یخ در بهشت میوهای هیجان انگیز
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه یخ در بهشت میوهای هیجان انگیز” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
شکر- یک لیوان
آب – سه چهارم لیوان
پوست پرتقال رنده شده – یک قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده – یک قاشق مرباخوری
آب پرتقال – یک سوم لیوان
آب لیموترش – ۵ قاشق غذاخوری
توت فرنگی خرد شده – ۴ لیوان
یخ در بهشت را میتوانید در طعم های متنوع طالبی، هندوانه، توت فرنگی، آلبالو، پرتقال، آناناس و …
تهیه و به عنوان نوعی نوشیدنی خنک برای رفع عطش و گرمازدگی در فصل تابستان استفاده کنید.
۱- توت فرنگی ها را بشویید، قسمت سبزرنگ آنها را جدا و سپس خرد کنید.
۲- پوست پرتقال و پوست لیمو ترش را در قابلمه به همراه آب و شکر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
۳- حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید و پس از خنک شدن، شربت را از صافی عبور دهید تا پوست ها جدا شوند.
۴-آب پرتقال، آب لیمو و توت فرنگی خرد شده را به شربت اضافه و در مخلوط کن میکس کنید.
۵-یخ در بهشت را در ظرف مناسب بریزید، به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند، سپس آن را هم بزنید و به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
۶-هنگام سرو اگر یخ در بهشت سفت شده بود، ۲۰تا ۳۰ دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید تا کمی شل شود و حالت نیمه جامد بگیرد.
منبع،خراسان