طرز تهیه یخ در بهشت میوه‌ای هیجان انگیز

طرز تهیه یخ در بهشت میوه‌ای هیجان انگیز

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه یخ در بهشت میوه‌ای هیجان انگیز” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شکر- یک لیوان
آب – سه چهارم لیوان
پوست پرتقال رنده شده – یک قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده – یک قاشق مرباخوری
آب پرتقال – یک سوم لیوان
آب لیموترش – ۵ قاشق غذاخوری
توت فرنگی خرد شده – ۴ لیوان

یخ در بهشت را می‌توانید در طعم های متنوع طالبی، هندوانه، توت فرنگی، آلبالو، پرتقال، آناناس و …

تهیه و به عنوان نوعی نوشیدنی خنک برای رفع عطش و گرمازدگی در فصل تابستان استفاده کنید.
۱- توت فرنگی ها را بشویید، قسمت سبزرنگ آن‌ها را جدا و سپس خرد کنید.
۲- پوست پرتقال و پوست لیمو ترش را در قابلمه به همراه آب و شکر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
۳- حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید و پس از خنک شدن، شربت را از صافی عبور دهید تا پوست ها جدا شوند.
۴-آب پرتقال، آب لیمو و توت فرنگی خرد شده را به شربت اضافه و در مخلوط کن میکس کنید.
۵-یخ در بهشت را در ظرف مناسب بریزید، به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند، سپس آن را هم بزنید و به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
۶-هنگام سرو اگر یخ در بهشت سفت شده بود، ۲۰تا ۳۰ دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید تا کمی شل شود و حالت نیمه جامد بگیرد.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.