طرز تهیه کوکی براونی خانگی
در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه کوکی براونی خانگی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه کوکی براونی خانگی
کوکی براونی شیرینی بسیار آسان پختی است و طعم خوبی دارد برای همین در مهمانی ها گزینه مناسبی برای پخت است .
مواد لازم
شکلات ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر اسپرسو ۲ قاشق غذاخوری
شکر سه چهارم فنجان
کره ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد نصف فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا شکلات ها را رنده می کنیم .
سپس ۲۵۰ گرم از آنها را به همراه پودر اسپرسو و کره در یک کاسه روی بخار آب جوش قرار می دهیم تا شکلات ها آب شوند .
در حین آب شدن شکلات ها مواد را با یکدیگر هم می زنیم .
سپس کاسه را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم خنک شود .
در یک کاسه جدا بیکینگ پودر ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط می کنیم و در یک کاسه کوچک تر شکر تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط می کنیم .
حالا شکلات آب شده را به این کاسه کوچک اضافه می کنیم .
سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر و نمک را به آنها اضافه می کنیم .
همچنین ۵۰ گرم از شکلات رنده شده باقی مانده را نیز اضافه می کنیم و با هم ، هم می زنیم تا خمیری یکدست به دست آید .
روی خمیر را نایلون می کشیم و می گذاریم یک ساعت در یخچال بماند .
حالا خمیر را به هر صورتی که دوست داریم اما معمولاً به صورت دایرهای ، شکل میدهیم و روی سینی فر می گذاریم .
کلوچه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم .
هنگامی که روی آنها ترک برداشت آنها را از داخل فر بیرون می آوریم .
می توانید روی آنها نمک دریا نیز بپاشید .
نوش جان !