طرز تهیه کله پاچه

طرز تهیه کله پاچه

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه کله پاچه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از غذاهای سنتی در ایران کله پاچه است که طرفداران بسیار زیادی دارد .

این غذا از زمان های بسیار قدیم پخته شده و خواهان بسیار زیادی نیز داشته است .

حال در این مطلب نحوه پخت این غذا را برای ما ارائه می دهیم .

مواد لازم :

پیاز : ۵ عدد

زردچوبه : ۱٫۵ ق غ

سیر : ۵ حبه

نمک : به مقدار لازم

فلفل و دارچین : به میزان لازم

کله پاچه : ا دست

طرز تهیه :

سعی کنید کله پاچه تمیز تهیه کنید . در غیر اینصورت باید ابتدا کله پاچه را تمیز کیند .

در مرحله بعد کله پاچه را در یک قابلمه قرار داده و در آن آب بریزید .

حالا بگذارید ۵ دقیقه در آب بماند و بعد با دست خوب بشویید تا خوب تمیز شود .

دوباره در آب بگذارید تا بجوشد و سپس کف آن را خالی کنید .

سپس پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید و سپس سیر را پوست بگیرید و خرد کنید .

حالا این مواد را در مایتابه سرخ کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین را در آن بریزید .

زیر کله پاچه را کم کنید و بگذارید بپزد .

پخت کله پاچه ۵ ساعت زمان می برد . قبل از اینکه خوب بپزد نمک به کله پاچه خود اضافه کنید .

پس از اینکه کله پاچه کامل پخت روغن روی آن را جدا کنید و در یک ماهی تابه بریزید ،

ماهی تابه را روی حرارت قرار داده و کمی دارچین به آن اضافه کنید

۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا دارچین در آن کاملا حل شود .

از این پس می توانید برای روی آبگوشت و روی کله پاچه استفاده کنید

که طعم بی نظیری به آن می دهد .

حالا کله پاچه شما آماده است و می توانید نوش جان کنید .

طرز تهیه کله پاچه

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.