طرز تهیه کله پاچه
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه کله پاچه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
یکی از غذاهای سنتی در ایران کله پاچه است که طرفداران بسیار زیادی دارد .
این غذا از زمان های بسیار قدیم پخته شده و خواهان بسیار زیادی نیز داشته است .
حال در این مطلب نحوه پخت این غذا را برای ما ارائه می دهیم .
مواد لازم :
پیاز : ۵ عدد
زردچوبه : ۱٫۵ ق غ
سیر : ۵ حبه
نمک : به مقدار لازم
فلفل و دارچین : به میزان لازم
کله پاچه : ا دست
طرز تهیه :
سعی کنید کله پاچه تمیز تهیه کنید . در غیر اینصورت باید ابتدا کله پاچه را تمیز کیند .
در مرحله بعد کله پاچه را در یک قابلمه قرار داده و در آن آب بریزید .
حالا بگذارید ۵ دقیقه در آب بماند و بعد با دست خوب بشویید تا خوب تمیز شود .
دوباره در آب بگذارید تا بجوشد و سپس کف آن را خالی کنید .
سپس پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید و سپس سیر را پوست بگیرید و خرد کنید .
حالا این مواد را در مایتابه سرخ کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین را در آن بریزید .
زیر کله پاچه را کم کنید و بگذارید بپزد .
پخت کله پاچه ۵ ساعت زمان می برد . قبل از اینکه خوب بپزد نمک به کله پاچه خود اضافه کنید .
پس از اینکه کله پاچه کامل پخت روغن روی آن را جدا کنید و در یک ماهی تابه بریزید ،
ماهی تابه را روی حرارت قرار داده و کمی دارچین به آن اضافه کنید
۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا دارچین در آن کاملا حل شود .
از این پس می توانید برای روی آبگوشت و روی کله پاچه استفاده کنید
که طعم بی نظیری به آن می دهد .
حالا کله پاچه شما آماده است و می توانید نوش جان کنید .
طرز تهیه کله پاچه
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .