طرز تهیه کباب بختیاری مخصوص

طرز تهیه کباب بختیاری مخصوص

در ادامه این مطلب از آشپزی فارسی ها طرز تهیه کباب بختیاری فوق العاده خوشمزه و مخصوص را برای شما عزیزان آماده کرده ایم .

کباب بختیاری یکی از کباب های محبوب و پرطرفدار ایرانی می باشد .

طرز تهیه کباب بختیاری مخصوص

طرز تهیه کباب بختیاری مخصوص

می توانید این کباب لذیذ را در مهمانی های خود درست کرده و نوش جان نمایید .

مدت زمان پخت و آماده سازی این کباب خوشمزه ۴۵ دقیقه می باشد .

مقادیر زیر برای مصرف ۸ نفر می باشند .

مواد لازم :

فیله مرغ نیم کیلوگرم

فیله گوسفند یا گوساله نیم کیلوگرم

ماست یا دوغ ۸ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری

پیاز ۱ عدد

نمک ، فلفل و کره به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را بصورت درشت خرد کنید .

سپس آنها را در داخل یک کاسه بریزید .

پیاز را بصورت خلالی خرد کنید .

حلا پیازهای خرد شده را به همراه ماست ، روغن ، زعفران دم کرده ، فلفل و نمک را اضافه کنید .

آنها را به خوبی باهم مخلوط کنید .

روی کاسه را بپوشانید و کاسه را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید .

سپس فیله گوشت و مرغ را بصورت یک در میان سیخ بزنید .

حالا کافی است آنها را روی آتش یا در داخل فر قرار دهید .

هنگام کباب کردن آنها مقداری کره را ذوب کرده و با برس مخصوص روی کباب بزنید .

گوجه و فلفل هم کباب کنید .

نوش جان !

همچنین خواندن طرز تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.