طرز تهیه کباب بختیاری مخصوص
در ادامه این مطلب از آشپزی فارسی ها طرز تهیه کباب بختیاری فوق العاده خوشمزه و مخصوص را برای شما عزیزان آماده کرده ایم .
کباب بختیاری یکی از کباب های محبوب و پرطرفدار ایرانی می باشد .
طرز تهیه کباب بختیاری مخصوص
می توانید این کباب لذیذ را در مهمانی های خود درست کرده و نوش جان نمایید .
مدت زمان پخت و آماده سازی این کباب خوشمزه ۴۵ دقیقه می باشد .
مقادیر زیر برای مصرف ۸ نفر می باشند .
مواد لازم :
فیله مرغ نیم کیلوگرم
فیله گوسفند یا گوساله نیم کیلوگرم
ماست یا دوغ ۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
نمک ، فلفل و کره به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را بصورت درشت خرد کنید .
سپس آنها را در داخل یک کاسه بریزید .
پیاز را بصورت خلالی خرد کنید .
حلا پیازهای خرد شده را به همراه ماست ، روغن ، زعفران دم کرده ، فلفل و نمک را اضافه کنید .
آنها را به خوبی باهم مخلوط کنید .
روی کاسه را بپوشانید و کاسه را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید .
سپس فیله گوشت و مرغ را بصورت یک در میان سیخ بزنید .
حالا کافی است آنها را روی آتش یا در داخل فر قرار دهید .
هنگام کباب کردن آنها مقداری کره را ذوب کرده و با برس مخصوص روی کباب بزنید .
گوجه و فلفل هم کباب کنید .
نوش جان !
همچنین خواندن طرز تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم .