طرز تهیه کاپوچینو

طرز تهیه کاپوچینو

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کاپوچینو ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کاپوچینو یک نوشیدنی ایتالیایی است که در لغت به معنی “کلاه سفید” است. این نوشیدنی از ترکیب یک الی دو شات اسپرسو، شیر فوم گرفته شده و فوم شیر تهیه می‌شود. طرز تهیه کاپوچینو و نحوه سرو آن نکاتی دارد که در این مطلب آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

انواع کاپوچینو

فرق کاپوچینو تر با کاپوچینو خشک تنها در تغییر اندازه فوم با شیر داغ است، یعنی اگر “شیر > فوم” باشد کاپوچینو تر و اگر “شیر فوم” باشد کاپوچینو خشک نامیده می شود.

 

اما در کاپوچینو “خشک خشک” شیر داغ وجود ندارد و پس از افزودن اسپرسو، کف شیر را به مقدار بیشتر اضافه می کنیم.

لاته آرت نیز مانند کاپوچینو از ترکیب اسپرسو با شیر تهیه می شود.

طرز تهیه کاپوچینو

مواد لازم برای تهیه کاپوچینو

شیر پر چرب : ۲۰۰ میلی لیتر

شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری

قهوه یا اسپرسو دم کرده برای هر فنجان : ۱/۳ فنجان

دستور تهیه کاپوچینو

ابتدا شیر سرد را با شکر مخلوط کنید.

سپس مخلوط شیر و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد از اینکه شیر به جوش آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و با یک همزن دستی و یا برقی شیر را هم بزنید تا خوب کف کند.

نکته مهم برای هم زدن شیر اینکه آن را نباید بصورت چرخشی هم بزنید و باید از یک طرف شروع به هم زدن شیر کنید.

قهوه یا اسپرسو را دم کرده و آن را آماده نمایید. داخل فنجان تا یک سوم آن را قهوه اسپرسو بریزید.

با استفاده از یک قاشق شیر داغ را داخل فنجان که دو سوم آن خالی است بریزید.

آخرین مرحله از طرز تهیه کاپوچینو, اضافه کردن کف شیر به فنجان می باشد. کاپوچینو شما آماده است.

طرز تهیه کاپوچینو
طرز تهیه کاپوچینو

 

تزیین کاپوچینو

کاپوچینو را با پودر دارچین و یا پودر کاکائو به زیبایی تزیین کرده و آن را سرو نمایید. در ادامه تصاویری از تزیین کاپوچینو را مشاهده می کنید.

 

 

 

منبع:فنجونت،باشگاه خبرنگاران جوان

1/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.