طرز تهیه کامل کوفته تبریزی خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه کامل کوفته تبریزی خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کامل کوفته تبریزی خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کوفته تبریزی یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای خطه آذربایجان میباشد که در این بخش برای شما طرز تهیه “کوفته تبریزی” با گوشت چرخ کرده را آماده کرده ایم.

مواد مورد لازم جهت تهیه کوفته تبریزی

گوشت چرخ کرده نیمه چرب ۲۵۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
برنج ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
پیاز چه خرد شده و یا تره خردشده ۱ پیمانه
مرزه تازه خرد شده ۱/۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۲ قاشق غذا خوری
پودر جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و جلوگیری از وا رفتن آن

برای تهیه کوفته تبریزی اول باید لپه را جداگانه در آب بپزید تا کاملا پخته شود .

سپس برنج را در ظرفی مناسب با نیم پیمانه آب و مقداری نمک و زرد چوبه روی حرارت بالا قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده شود.

پس از آنکه آب برنج کشیده شد آنرا کنار بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه کوفته تبریزی

بعد از این مرحله لپه پخته شده را به همراه یک عدد پیاز و گوشت چرخ کرده داخل همزن بریزید تا کاملا باهم میکس شوند.و بعد از میکس کامل مواد را داخل ظرف بزرگتری منتقل میکنیم و به آن پیازچه یا تره خرد شده به همراه مرزه خرد شده ، تخم مرغ ها ، برنج نیمه پز ، نمک – فلفل – زردچوبه و جوز هندی رنده شده اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم .مواد را آنقدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.

پس از ورز دادن کامل مواد را کنار بگذارید .

مرحله تهیه سس کوفته تبریزی

برای تهیه سس کوفته در یک قابلمه پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نیمه طلایی شود.در هنگام تفت پیاز به آن کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگ تر و خوش طعم تر شود.

درست کردن کوفته تبریزی

بعد از آن رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و کاملا تفت دهید بعد از آن یک پیمانه اب هم درداخل ظرف بریزید و در ظرف را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید.و بعد از به جوش آمدن حرارت زیر ظرف را کم کنید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

جلوگیری از وا رفتن کوفته تبریزی

هنگام درست کردن کوفته ها ،مواد آن را یکبار دیگر ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و به صورت یک گلوله بزرگ داخل سس ها بگذارید . باید دستتان را با آب تر کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبد.

سپس درب ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا کوفته ها در آب سس بجوشند.بعد از جوش آمدن کوفته ها شعله را کم کنید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه کوفته ها با حرارت کم بپزند.

به همین راحتی کوفته تبریزی های شما آماده شده . فقط دقت کنید بعد از پخت کوفته ها آنها را در آب سسش نگه ندارید چون ممکن است وا برود و خراب شود.

آموزش درست کردن کوفته

نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی

کوفته تبریزی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
کوفته تبریزی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.