طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی بدون رب گوجه

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی بدون رب گوجه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی بدون رب گوجه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

چلو گوشت یکی از غذاهای ویژه ایرانی ها است و برای تهیه “چلو گوشت” خوشمزه بهتر است از گوشت گوسفندی که رگه های ریز چربی در آن است استفاده کنید.
طرز تهیه چلو گوشت خانگی مجلسی:
چلو گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهای مجلسی است که در بین ایرانیان بسیار محبوب است و در مراسم های خاص تهیه می شود .
مواد لازم چلو گوشت خانگی :
مواد لازم ذکر شده برای ان دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد و برای تعداد نفرات بیشتر مقدار مواد را ضرب و تقسیم کنید.

مواد لازم مقدار
گوشت گوسفندی ۶۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای نصف فلفل دلمه ای
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ فنجان کوچک
زرد چوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
چوب دارچین ۳ یا ۴ چوب متوسط
روغن به مقدار لازم
نکته:در تهیه چلو گوشت رستورانی از رب گوجه استفاده نمی شود ولی اگر تمایل داشتید می توانید مقداری رب گوجه نیز اضافه کنید.

دستور پخت چلو گوشت مجلسی:

مرحله اول

ابتدا پیاز ها را نگینی درشت خرد می کنیم و درون تابه ای مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و سپس پیاز های خرد شده را اضافه میکنیم و تا زمانی که پیاز ها نرم شود تفت می دهیم و نیازی به سرخ شدن پیاز ها نیست.

چلو گوشت مجلسی

مرحله دوم

سپس گوشت هایی که به اندازه مناسب خرد شده را به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم

و مقداری تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد .

چلو گوشت

مرحله سوم

سپس در این مرحله نصف فلفل دلمه ای خرد شده و چوب دارچین را اضافه میکنیم

و مقداری تفت می دهیم و سپس نوبت اضافه کردن ادویه ها (زردچوبه و فلفل سیاه ) است

و بعد از اضافه کردن ادویه ها به مدت چند دقیقه تفت دهید.

چلو گوشت خانگی

مرحله چهارم

در این مرحله یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و مقداری آبجوش اضافه کنید و روی شعله قرار دهید ، توجه داشته باشید که باید مقدار آب به اندازه ای باشد که روی گوشت ها را بپوشاند.

سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و بعد از آن گوشت های تفت داده شده

در تابه را اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه روی شعله قرار دهید تا به خوبی بپزد.

چلو گوشت

نکته:ما در این طرز تهیه از ظرف سوفالی استفاده کردیم چون برای غذاهایی که نیاز به جا افتادن دارند بسیار مناسب می باشد.

مرحله آخر
وقتی چلو گوشت آماده شد می توانید آن را با باقالی پلو و یا پلو زعفرانی نوش جان کنید.

چلو گوشت رستورانی

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.