طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی
همینک در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
پیراشکی کرم دار فوق العاده خوشمزه و لذیذ ، یک وعده مناسب برای عصرانه می باشد .
در ادامه نحوه درست کردن پیراشکی کرم دار به صورت خانگی را برای شما گردآوری کرده ایم .
طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی
درست کردن این پیراشکی خوشمزه و وانیلی ، علاوه بر خوش طعم بودن و بوی مطبوع آن ، بسیار راحت است .
مواد لازم برای پیراشکی
خمیر مایه ۱/۵ قاشق غذاخوری
آب ولرم نصف پیمانه
آب گرم ۱ پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع نصف قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم پیراشکی
شیر یا آب جوش ۱/۵ پیمانه
آرد ۹۰ گرم
شکر ۱۶۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز درست کردن پیراشکی کرم دار
ابتدا آب ولرم را در داخل یک کاسه ریخته سپس شکر را در داخل ظرف ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود .
حالا خمیر مایه را به محلول شکر و آب اضافه کنید سپس در ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خمیر مایه کاملا ور بیاید .
نکته : ولرمی آب در حدی باشد که دست را نسوزاند اما گرمای آن با دست حس شود .
پس از گذشت مدت زمان لازم ، آرد و شکر و نمک را به خمیر مایه اضافه کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید .
حالا آب گرم را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یک دست شود .
در آخر روغن را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید .
بر روی یک سطح صاف مقداری آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود .
خمیر را درون یک ظرف قرار داده و با یک پارچه تمیز روی آن را بپوشانید .
به مدت ۲ ساعت آن را در محل گرم قرار دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود .
حالا روی سطح کار ، آرد پاشیده و خمیر را با قطر حدود نیم سانتی متر پهن کنید و با قالب گرد ، خمیر را قالب بزنید .
دوباره روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت خمیر قالب زده شده را کنار بگذارید تا حجمش ۲ برابر شود .
در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس خمیر پیراشکی را در روغن سرخ کنید .
پیراشکی سرخ شده را برش زده و کرم پیراشکی را وسط آن بریزید .
برای درست کردن کرم پیراشکی ، کافی است شکر ، شیر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا غلیظ شود .
سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید .
در آخر آن را از روی حرارت بردارید .
این مطلب به بخش شیرینی پزی سایت اختصاص دارد .