طرز تهیه پیتزا رست بیف مخصوص

طرز تهیه پیتزا رست بیف مخصوص

در ادامه این مطلب از آشپزی فارسی ها طرز تهیه پیتزا رست بیف فوق العاده خوشمزه مخصوص را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه پیتزا رست بیف مخصوص

طرز تهیه پیتزا رست بیف مخصوص

پیتزا رست بیف یکی از پرطرفدارترین پیتزا ها در کل دنیا می باشد .

این پیتزا در تمامی رستوران های معتبر دنیا تهیه می شود .

پخت این پیتزا تنها ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می برد .

مواد لازم :

گوشت گوسفندی ( بیف ) ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد

قارچ ۳۰۰ گرم

سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری

زیتون سیاه برای تزیین به مقدار لازم

فلفل قرمز ، روغن و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوشت را ابتدا با پیاز بپزید .

گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .

در ادامه کف ظرف یا سینی مخصوص فر را چرب کنید و خمیر را درون آن پهن کنید .

سپس خمیر را با سس کچاپ بپوشانید .

می توانید بجای سس کچاپ از مقداری رب گوجه سرخ شده با روغن استفاده کنید .

حالا گوشت سرخ شده ، قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را بصورت لایه ای روی خمیر بریزید .

در آخر سطح مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید .

فر را قبل از قرار دادن پیتزا در آن روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا گرم شود .

پیتزا را داخل فر قرار دهید .

با طلایی شدن پنیر پیتزا ، پیتزای شما آماده است .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.