طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
اگر فر ندارید نیاز به نگرانی نمی باشد زیرا بهترین مدل های پیتزا را نیاز می توان بدون فر در خانه تهیه نمود.
طرز تهیه ۳ مدل پیتزای بدون فر :
امروزه کمتر کسی پیدا می شود که علاقه به پیتزا نداشته باشد و اگر پیتزا در خانه تهیه شود علاقه چند برابر می شود چون در کنار خوشمزگی از سالم بودن آن نیز مطمئن می شوید .
اگر فر در دسترس ندارید نگران نباشید چون می توانید انواع مختلف پیتزا را در تابه درسته کنید پس با ما همراه باشید تا ۴ مدل پیتزای بدون فر یا همان پیتزای تابه ای را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ بدون فر :
پیتزای مرغ یکی از محبوب ترین پیتزا ها می باشد.
مواد ذکر شده برای ۲ نفر می باشد و شما می توانید برای نفرات بیشتر مقادیر را ضرب و تقسیم کنید.
مواد لازم پیتزای مرغ :
سینه مرغ :ا عدد
خمیر آماده :۲ عدد
قارچ :۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا :۵۰۰ گرم
فلفله دلمه ای :۱ عدد
سیر :۱ حبه
آویشن :۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه :۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ :۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه پیتزای مرغ و قارچ تابه ای :
مرحله ۱
ابتدا سینه مرغ به همراه مقداری آب داخل ظرفی گذاشته تا خوب پخته شود و برای اینکه بوی ضخم آن گرفته شود از ادویه استفاده کنید.سپس مرغ را خارج کرده و ریش ریش کنید.
مرحله ۲
قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کنید و ابتدا قارچ را درون تابه ای ریخته و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم و سپس فلفل را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ۳
ابتدا مقداری روغن درون تابه ای مناسب ریخته و خمیر آماده را درون تابه قرار می دهیم تا مقداری تفت داده شود، تابه ای که انتخاب می کنید ضخیم باشد .
مرحله ۴
سپس سس کچاپ را به تمام نقاط خمیر پخش می کنیم و سپس پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و بعد مواد را روی پنیر ریخته و در آخر دوباره پنیر روی مواد می ریزیم.
مرحله ۵
در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید و حدود ۴۵ دقیقه بعد پیتزا مرغ و قارچ آماده است و می توانید نوش جان کنید.
طرز تهیه پیتزای سوسیس بدون فر :
پیتزای سوسیس طرز تهیه بسیار آسانی دارد و مواد ذکر شده برای ۱ نفر می باشد و می توانید برای تعداد بیشتر خودتان تناسب را رعایت کنید.
مواد لازم پیتزای سوسیس :
پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا :۱ عدد
سوسیس :۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای :۱ عدد
سس کچاپ :۱ قاشق
آویشن :۱ قاشق
دستور تهیهپیتزای سوسیستابه ای :
مرحله ۱
درون تابه ای ضخیم مقداری روغن می ریزیم و خمیر پیتزا را درون آن کمی تفت می دهیم.
مرحله ۲
سس کچاپ را با قاشق روی خمیر پخش می کنیم . می توانید از سس های مخصوص دیگر نیز استفاده کنید.
مرحله ۳
پنیر را روی خمیر پیتزا می ریزیم و خوب پخش می کنیم ، میزان پنیری که روی پیتزا تابه ای می ریزیم باید کمتر از پیتزای با فر باشد.
مرحله ۴
سوسیس را به قطعات مناسب خرد کرده و روی خمیر می ریزیم و سپس فلفل دلمه ای که به صورت حلقه ای برش داده ایم را اضافه می کنیم و در آخر آویش را روی خمیر می ریزیم.
مرحله ۵
سپس تابه را روی شعله کم قرار می دهیم تا خوب پخته شود و بسته به میزان شعله تایم آماده شدن متغیر می باشد ولی حدودا بین ۳۰ الی ۴۵ دقیقه طول می کشد.سپس می توانید آن را برش زده و نوش جان کنید.
طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون فر :
پپرونی به معنی فلفلی می باشد که از گوشت گاو تهیه می شود و با مقادیر زیاد فلفل مزه دار می شود.
مواد اولیه گفته شده برای تهیه این پیتزای خوشمزه برای یک نفر می باشد و شما می توانید مقادیر را به تناسب برای نفرات بیشتر افزایش دهید.
مواد لازم پیتزای پپرونی :
پپرونی :۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم
قارچ :۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای :چند برش کوچک
خمیر پیتزا :۱ عدد
سس کچاپ :۱ قاشق غذاخوری
گوجه و زیتون :برای تزیین
دستور تهیهپیتزای پپرونیتابه ای :
مرحله ۱
برای تهیه این پیتزا ابتدا پپرونی، قارچ و فلفل دلمه ای را خوب برش زده و کنار می گذاریم.
مرحله ۲
کمی روغن درون تابه ای مناسب ریخته و خوب روغن را داغ می کنیم و سپس پپرونی برش زده شده را به آن اضافه میکنیم و مقداری تفت میدهیم تا کمی سرخ شود.سپس پپرونی را از تابه خارج می کنیم.
مرحله ۳
قارچ های برش زده شده را درون تابه ریخته و کمی تفت میدهیم و بعد فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و دوباره مدتی تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود.
مرحله ۴
در این مرحله نوبت آماده کردن خمیر پیتزا است که باید آن را با مقداری روغن درون تابه گذاشته و کمی تفت دهید تا مقداری رنگ آن عوض شود.سپس سس کچاپ را روی آن ریخته و خوب پخش می کنیم.
مرحله ۵
سپس نصف پنیر پیتزا را روی خمیر ریخته و پخش می کنیم و بعد از آن پپرونی ، فلفل دلمه ای و قارچ را روی پنیر ریخته و برای تزیین آن از گوجه و زیتون استفاده می کنیم و در آخر نصف دیگر پنیر را روی مواد می ریزیم.
مرحله ۶
تابه را روی شعله کم می گذاریم و درب تابه را حتما می گذاریم و بعد از ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بسته به شعله گاز پیتزا پپرونی شما حاضر است و می توانید میل بفرمایید.
منبع،نمناک