طرز تهیه پولکی اصفهان
در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه پولکی اصفهان بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه پولکی اصفهان
پولکی یکی از سوغاتی های خوشمزه شهر اصفهان است که تهیه آن بسیار آسان است .
در ادامه می توانید دستور تهیه آن را ببینید .
مواد لازم
آب یک فنجان
شکر ۱ فنجان
سرکه انگور ۹ قاشق غذاخوری
اسانس به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا شکر و آب را مخلوط می کنیم و آن را روی شعله می گذاریم تا زمانی که یک شربت غلیظ به دست آید .
سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و اسانس را به آن اضافه می کنیم .
حالا یک فویل برمی داریم و مواد را روی آن پخش می کنیم و می گذاریم تا خنک شود .
اگر می خواهید رنگ پولکی روشن باشد سرکه سفید و اگر می خواهید تیره رنگ باشد از سرکه تیره استفاده کنید .
همچنین اسانس هایی که می توانید برای پولکی استفاده کنید شامل زعفران ، پودر هل ، پودر پوست پرتقال ، پودر لیمو عمانی یا نارنج می باشند .
بسته به سلیقه خود می توانید از طعم های مختلف استفاده کنید .
نوش جان !