طرز تهیه پودینگ
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه پودینگ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
از خوشمزه ترین و آسان ترین انواع دسرها پودینگ است .
این دسر جز پرطرفدارترین دسرها بوده و نوعی دسر قدیمی فرانسوی است که دارای انواع مختلفی نیز می باشد .
این دسر به دلیل اینکه بسیار آسان تهیه می شود در مجالس مورد استفاده قرار می گیرد
مواد لازم :
۱۵۰ گرم : نشاسته
۱۸۰ گرم : شکر
یکونیم کیلو :شیر پرچرب
۵۰ گرم : خامه صبحانه
نصف قاشق چایخوری : نمک
۲ قاشق غذاخوری : زعفران آب گرفته
۸۰ گرم : شکلات تختهای رنده شده
۱۵۰ گرم : خامه فرم گرفته برای تزیین
۲ قاشق غذاخوری : خلال بادام و پسته
طرز تهیه :
نشاسته را ابتدا با شیر حل می کنیم .
سپس مقدار باقی مانده شیر و کره و نمک و شکر را درون قابلمه در حرارت قرار داده تا جوش بزند .
سپس نشاسته حل شده را اضافه کرد و بگذارید تا بجوشد .
حالا مواد را به دو قسمت جدا کرده و در یک ظرف زعفران می ریزیم .
در ظرف دیگر مواد باقی مانده را ریخته و شکلات را ذوب کرده و درون مواد میریزیم .
حالا هر دو مایه را جداگانه روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا غلیظ شود .
حالا مایه ها را در ظرف های زیبا ریخته و در یخچال نگه می داریم تا خودش را بگیرد .
دسر ما آماده است .
سعی کنید حتما از شیر پرچرب نیز استفاده کنید .
نحوه درست کردن پودینگ
طرز تهیه پودینگ
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .