طرز تهیه پودینگ

طرز تهیه پودینگ

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه پودینگ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

از خوشمزه ترین و آسان ترین انواع دسرها پودینگ است .

این دسر جز پرطرفدارترین دسرها بوده و نوعی دسر قدیمی فرانسوی است که دارای انواع مختلفی نیز می باشد .

این دسر به دلیل اینکه بسیار آسان تهیه می شود در مجالس مورد استفاده قرار می گیرد

مواد لازم :

۱۵۰ گرم  : نشاسته

۱۸۰ گرم : شکر

یک‌ونیم کیلو  :شیر پرچرب

۵۰ گرم : خامه صبحانه

نصف قاشق چای‌خوری : نمک

۲ قاشق غذاخوری  : زعفران آب گرفته

۸۰ گرم  : شکلات تخته‌ای رنده شده

۱۵۰ گرم  : خامه فرم گرفته برای تزیین

۲ قاشق غذاخوری  : خلال بادام و پسته

طرز تهیه :

نشاسته را ابتدا با شیر حل می کنیم .

سپس مقدار باقی مانده شیر و کره و نمک و شکر را درون قابلمه در حرارت قرار داده تا جوش بزند .

سپس نشاسته حل شده را اضافه کرد و بگذارید تا بجوشد .

حالا مواد را به دو قسمت جدا کرده و در یک ظرف زعفران می ریزیم .

در ظرف دیگر مواد باقی مانده را ریخته و شکلات را ذوب کرده و درون مواد میریزیم .

حالا هر دو مایه را جداگانه روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا غلیظ شود .

حالا مایه ها را در ظرف های زیبا ریخته و در یخچال نگه می داریم تا خودش را بگیرد .

دسر ما آماده است .

سعی کنید حتما از شیر پرچرب نیز استفاده کنید .

نحوه درست کردن پودینگ

طرز تهیه پودینگ

طرز تهیه پودینگ

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.