طرز تهیه مربا به خانگی

طرز تهیه مربا به خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه مربا به خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه مربا به خانگی

طرز تهیه مربا به خانگی

مربا به یکی از خوش عطرترین نوع از مرباهاست که طرفداران زیادی دارد .

مواد لازم

به ۱ گیلوگرم

شکر ۱ کیلوگرم

گلاب نصف لیوان

آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری

هل ۵ عدد

طرز تهیه

ابتدا به ها را می شوییم و پوست آنها را می کنیم .

هسته آنها را خارج می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم .

درون قابلمه ای ۷ لیوان آب می ریزیم و می گذاریم بجوشد .

پس از آنکه آب جوشید به ها را درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم کمی نرم شوند اما خیلی نرم و یا له نشوند .

سپس گلاب و آبلیمو را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مربا ۵ دقیقه دیگر بجوشد .

سپس مربا را از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود .

پس از خنک شدن مربا را در یخچال نگهداری میکنیم .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.