طرز تهیه مربا بالنگ خانگی
هم اکنون در فارسی ها طرز تهیه مربا بالنگ خانگی بسیار خوشمزه و خوش عطر را بری شما کاربران گرامی اماده کرده ایم .
امیدواریم دوست داشته باشد .
طرز تهیه مربا بالنگ خانگی
مواد لازم
بالنگ درشت ۳ عدد
شکر هم وزن بالنگ
آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
ابتدا بالنگ ها را با آب بشویید و پوست آنها را بکنبد .
آنها را از وسط نصف کرده و قسمت داخل آن را تخلیه کنید .
بالنگ ها را به شکل خلالی خرد کنید ، آنها را درون آب سرد بگذارید و پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید .
سپس بالنگ ها را درون آب جوش بریزید و پس از یک دقیقه جوشیدن آنها را با آب خیلی سرد آبکش کنید .
این کار را باید ۴ الی ۵ بار انجام دهید تا عطر زیاد بالنگ و تلخی آن از بین برود .
آخرین بار بالنگ ها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند سپس باز هم درون آب سرد بریزید و سریع پس از چند ثانیه آبکش کنید .
سپس شکر را درون ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود .
پس از غلیظ شدن شکر ، آن را از روی شعله بردارید تا خنک شود .
حالا بالنگ ها را درون شیره شکر بریزید و حرارت دهید تا مربا بجوشد و غیظ شود .
آبلیمو را در انتها اضافه کنید و پس از ۱ دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید .
حالا پس از خنک شدن ، مربا را درون ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک تر شود .
نوش جان !
همچنین به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم در فارسی ها بخوانید :