طرز تهیه آش ماسوا غذای محلی بروجرد

طرز تهیه آش ماسوا غذای محلی بروجرد

هم اکنون در آشپزی فارسی ها طرز تهیه ماسوا غذای محلی بروجرد بسیار خوشمزه برا برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

آش ماسوا یکی از آش های محلی بروجرد می باشد .

این آش طعم لذیذ و بسیار خوشمزه ای دارد .

مقادیر زیر برای ۱۵ نفر مناسب می باشد .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه آش ماسوا

طرز تهیه آش ماسوا غذای محلی بروجرد

مواد لازم :

اسفناج خرد شده ۸۰۰ گرم

نخود پخته ۳۰۰ گرم

بلغور گندم ۱ کیلوگرم

کشک ساییده غلیظ ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط ۳ عدد

روغن ۴ قاشق سوپ خوری

زردچوبه ، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در یک قابلمه بزرگ سرخ می کنیم .

بلغور را با ۱۸ لیوان آب در داخل قابلمه می ریزیم .

آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا ته نگیرد .

حالا اسفناج را در قابلمه میریزیم .

بلافاصله نخود را اضافه کرده و صبر می کنیم آش جا بیفتد .

در آخر کشک را به همراه روغن اضافه کرده و صبر می کنیم چند جوش بزند .

برای تزیین آن از نعناع داغ استفاده کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها طرز تهیه خورش کنگر با گوشت را بخوانید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.