طرز تهیه آش ماسوا غذای محلی بروجرد
هم اکنون در آشپزی فارسی ها طرز تهیه ماسوا غذای محلی بروجرد بسیار خوشمزه برا برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
آش ماسوا یکی از آش های محلی بروجرد می باشد .
این آش طعم لذیذ و بسیار خوشمزه ای دارد .
مقادیر زیر برای ۱۵ نفر مناسب می باشد .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه آش ماسوا غذای محلی بروجرد
مواد لازم :
اسفناج خرد شده ۸۰۰ گرم
نخود پخته ۳۰۰ گرم
بلغور گندم ۱ کیلوگرم
کشک ساییده غلیظ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
روغن ۴ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در یک قابلمه بزرگ سرخ می کنیم .
بلغور را با ۱۸ لیوان آب در داخل قابلمه می ریزیم .
آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا ته نگیرد .
حالا اسفناج را در قابلمه میریزیم .
بلافاصله نخود را اضافه کرده و صبر می کنیم آش جا بیفتد .
در آخر کشک را به همراه روغن اضافه کرده و صبر می کنیم چند جوش بزند .
برای تزیین آن از نعناع داغ استفاده کنید .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها طرز تهیه خورش کنگر با گوشت را بخوانید .