طرز تهیه لازانیا در فر

طرز تهیه لازانیا در فر

همینک در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه لازانیا در فر در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

لازانیا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ، لذیذ و البته پرکالری است که در ایران هم طرفداران بسیار زیادی دارد .

طرز تهیه لازانیا در فر (1)

طرز تهیه لازانیا در فر

در ادامه این مطلب طرز تهیه لازانیا را به صورت کامل به همراه نکات بسیار مهم در مورد پخت آن را آماده کرده ایم .

دستورالعمل پخت این لازانیا بسیار راحت است و می توانید آن را در خانه بپزید .

امیدواریم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد .

مواد لازم برای لازانیا

گوشت چرخ کرده ۱ کاسه ماست خوری

لازانیا ۱۰ ورق

پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای ۱ عدد

شیر ۱ لیوان

کره ۱ بسته ۱۰۰ گرمی

پیاز ۱ عدد

آرد گندم ۱ قاشق

خامه ۵۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

روغن نصف فنجان

فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز پخت لازانیا در فر

ابتدا درون یک قابلمه بزرگ مقداری آب ، روغن و نمک اضافه کرده و بر روی یک حرارت قرار دهید .

پس از اینکه آب جوش آمد ورقه‌های لازانیا را به صورت تک تک درون آب در حال جوشیدن قرار دهید و پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه مطابق با دستورالعمل روی بسته بندی ، لازانیا ها را با آب سرد آبکشی نمایید .

پیاز و سیر را خرد کرده و درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید .

سپس پیاز و سیر خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل در داخل ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا نرم شود .

پس از نرم شدن سیر و پیاز ، گوشت چرخ کرده و هویج رنده شده را بیافزاید .

با حرارت متوسط دوباره محتویات ماهیتابه را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی بپزد .

پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد پیازچه ، فلفل دلمه خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید .

در آخر می توانید مقداری جعفری خرد شده را اضافه کرده و بر روی حرارت قرار دهید .

پس از چند دقیقه ماهیتابه را از روی حرارت بردارید .

طرز تهیه لازانیا در فر (2)

روش پخت لازانیا

حالا یک ظرف پیرکس را با مقداری روغن یا کره چرب کنید سپس مقداری سس سفید در داخل ظرف ریخته و آن را پخش نمایید .

حالا یک لایه ورقه لازانیا در ته ظرف قرار داده و مقداری از مخلوط گوشت بر روی لازانیا بریزید .

سپس روی گوشت مقداری سس سفید مخصوص لازانیا ریخته و پنیر پیتزا بر روی آن بریزید .

حالا لایه بعدی لازانیا را مانند دستور گفته شده قرار دهید و مراحل را دوباره تکرار کنید .

لایه آخر را که گذاشتید بر روی آن سس سفید و پنیر پیتزا بریزید .

حالا ظرف را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید .

پس از پخته شدن لازانیا و آب شدن لایه های پنیر می توانید شعله بالای فر را به مدت چند دقیقه روشن کنید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود .

سپس لازانیا را از داخل فر در آورده و پس از ۱۰ دقیقه که کمی خنک تر شد سرو نمایید .

میتوانید به جای جعفری از پودر آویشن نیز استفاده نمایید .

نوش جان !

امیدواریم این مطلب از بخش غذاهای خارجی مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.