طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

همه ما لازانیا را دوست داریم. ولی خوردنش کمی دشوار است.

وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از قیافه بیفتد. در اینجا نحوه درست کردن مینی لازانیا را شرح می دهیم تا بدون آنکه ظاهر آن بهم بخورد، بتوانید به صورت لقمه ای آن را میل کنید.

طرز تهیه مینی لازانیای اسفناجی

داخل کاسه ای اسفناج و پنیر دلخواهتان را مخلوط کنید.
لازانیا را بجوشانید. سپس مخلوط اسفناج و پنیر را مطابق شکل روی هر تکه بمالید. سعی کنید مخلوط اسفناج از لبه های لازانیا فاصله داشته باشد تا هنگام پیچیده بیرون نزند.
اگر می خواهید هر لقمه آن به راحتی در دهان جا شود، آنها را به دو نیم کنید.
سپس آنها را روی سینی فر بچینید.

کمی سس پیتزا یا سس دلخواه خودتان روی هر تکه بریزید.
کمی هم پنیر موزارلا روی سس پیتزا بریزید.
سینی را داخل فر بگذارید و صبر کنید تا پنیر روی لازانیا آب شود و حباب بزند. سپس سینی را درآورید و بجای استفاده از چنگال، روی هر کدام یک خلال دندان بگذارید و مهمانان را راحت کنید.
بهترین مزیت این لازانیا این است که می توانید آنها را داخل فریزر بگذارید و هر زمان که خواستید دربیاورید و گرم کنید و از مهمانان سرزده خود پذیرایی شاهانه ای کنید!

نکات تکمیلی در مورد مینی لازانیای اسفناجی
مینی لازانیای اسفناجی جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
مینی لازانیای اسفناجی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.