طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی
هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی
قلیه ماهی لذیذ ترین و معروف ترین غذای جنوبی است که طرفداران زیادی دارد .
مواد لازم
ماهی ۵۰۰ گرم
تمبر هندی ۱ لیوان
سیر ۱ بوته
سبزی : گشنیز و شنبلیله ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه ای با کمی روغن تفت میدهیم .
سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم تا زمانی که رنگ سبزی تغییر کند .
سیر له شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را میریزیم و چند دقیقه هم میزنیم تا کامل مخلوط شوند .
ماهی پاک شده را اضافه میکنیم و رب گوجه را هم میریزیم و ۱ دقیقه مواد را با هم تفت میدهیم .
تمبر هندی را با کمی آرد مخلوط میکنیم درون قابلمه میریزیم .
در پایان ۳ لیوان آب اضافه میکنیم و پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم میکنیم تا غذا کامل جا بیفتد .
نوش جان !