طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی

طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی

طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی

قلیه ماهی لذیذ ترین و معروف ترین غذای جنوبی است که طرفداران زیادی دارد .

مواد لازم

ماهی ۵۰۰ گرم

تمبر هندی ۱ لیوان

سیر ۱ بوته

سبزی : گشنیز و شنبلیله ۵۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه ای با کمی روغن تفت میدهیم .

سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم تا زمانی که رنگ سبزی تغییر کند .

سیر له شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را میریزیم و چند دقیقه هم میزنیم تا کامل مخلوط شوند .

ماهی پاک شده را اضافه میکنیم و رب گوجه را هم میریزیم و ۱ دقیقه مواد را با هم تفت میدهیم .

تمبر هندی را با کمی آرد مخلوط میکنیم درون قابلمه میریزیم .

در پایان ۳ لیوان آب اضافه میکنیم و پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم میکنیم تا غذا کامل جا بیفتد .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.