طرز تهیه قارچ سوخاری
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها به عنوان طرز تهیه قارچ سوخاری در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
طرز تهیه قارچ سوخاری
قارچ سوخاری یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای دنیاست .
قارچ ها منبع فراوانی از سلنیوم ، ریبوفلاوین و نیاسین هستند .
قارچ ها منبع اسید فولیک هستند که برای زنان باردار ویتامین مهمی محسوب می شود .
در قارچ نوعی استرول گیاهی به نام ارگوسترول وجود دارد که وقتی وارد بدن می شود راه به خصوصی را در کبد می گذراند .
و وقتی ازین استرول استفاده کردیم تا نیم ساعت خود را در معرض نور خورشید قرار می دهیم تا در زیر پوست ویتامین D کافی خود را بدست آورد ، این توضیحات برای این بود که قارچ ویتامین D ندارد !!!!!
نکته مهم دیگر این است که چطور قارچ را بشوریم؟ اول اینکه وقتی قصد مصرف قارچ را ندارید آنها را نشویید .
زمان شستن قارچ ها را داخل ظرفی پر از آب رها کنید چون آب را به خود جذب می کنند . دوم اینکه در هنگام شستن به کلاهک قارچ فشار نیاورید .
یا اینکه می توان با مقداری آب قارچ ها را بشورییم و با یک پارچه ذرات روی قارچ ها را برداریم .
نباید در هنگام شست و شو قارچ ها را پوست بگیریم .
مواد لازم برای قارچ سوخاری
آرد ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده ۲ حبه
قارچ ۵۰۰ گرم
روغن کنجد یا زیتون برای سرخ کردن به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری
پیاز رنده شده ۱ عدد
آرد ۱٫۵ فنجان
ادویه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
آب ۱٫۵ فنجان
روش پخت قارچ سوخاری
ابتدا داخل کاسه ای ادویه ها ، آرد ، بکینگ پودر و آرد ذرت را با هم مخلوط می کنیم .
سپس به آرامی آب را اضافه می کنیم و آن را خوب هم می زنیم ( در زمان ۱۰ دقیقه خمیر را استراحت می دهیم ) .
پیاز و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم .
و حالا قارچ های شسته شده از قبل که خشک کرده بودیم را داخل مواد می ریزیم و آن را خوب هم می زنیم تا قارچ ها خود را به آرد بگیرند .
و در آخر قارچ ها درون تابه ای که از قبل روغن را در آن داغ کرده ایم می اندازیم .
وقتی قارچ ها پخته شدند آنها را روی دستمالی می گذاریم تا روغن اضافی آن برود .
برای تزیین آن نیز می توان از جعقری . لیمو و سس استفاده کنید . نوش جان
این مطلب از دسته پیش غذا برای شما گردآوری شده است .