طرز تهیه فسنجون مجلسی
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه فسنجون مجلسی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
فسنجون یکی از غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد . این غذا نوعی خورش است و با برنج سرو می شود .
در این مطلب در مورد طرز تهیه این غذای خوشمزه برای شما عزیزان ارائه می دهیم .
مواد لازم :
گردوی آسیاب شده : نیم کیلو
آب انار : یک دوم پیمانه
رب انار : یک قاشق غذا خوری
سینه مرغ : ۲عدد
زردچوبه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : به مقدار لازم
پیاز : دو عدد متوسط
شکر : به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا پیازهایمان را رنده می کنیم و در روغن تفت می دهیم سپس زردچوبه را به آن اضافه می کنیم .
در مرحله بعد مرغ ها را در قابلمه ریخته و تفت می دهیم
سپس گردوی آسیاب شده را به آن اضافه می کنیم و مقداری آب را در آن می ریزیم .
در مرحله بعد بعد از ده دقیقه آب انار و رب انار را اضافه می کنیم و برای چاشنی آن می تواند مقداری شکر
را به آن اضافه کنید . زیر گاز را کم کرده و بگذارید خوب بپزد در آخرین مرحله زعفران دم کرده
را اضافه می کنید و کمی نمک بزنید سپس بگذارید چند غل بزند .
مدتی را به خورش زمان بدهید تا خوب جا بسفتد و گوشت آن خوب بپزد .
خورش شما آماده شده است و می توانید نوش جان کنید .
نکته : ریختن شکر در این خورش حتمی نیست و این بستگی به ذائقه شما عزیزان دارد
و می تواند شکر را به میزان دلخواه بریزید و یا حتی می توانید شکر را نریخته و یک خورش
ترش مزه داشته باشید . ریختن آن الزامی نیست .
طرز تهیه خورش فسنجان
طرز تهیه فسنجون مجلسی
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .