طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی

طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده‌ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی (2)

طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی

شیرینی مربایی جز خوشمزه ترین و پرطرافدارترین شیرینی های خشک است .

به این شیرینی ، شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی نیز گفته می شود .

مواد لازم

عسل ۵۰ گرم

شیر ۵۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم

آرد ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۱۰ قاشق غذاخوری

مارمالاد به مقدار لازم

وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پودر قند را با روغن مخلوط می کنیم .

ترجیحاً از روغن جامد استفاده کنید تا مایعی نرم به دست آید .

سپس شیر ، تخم مرغ ، عسل و وانیل را نیز اضافه می کنیم و مواد را کمی هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند .

آرد را به مواد می‌افزاییم و کمی آنها را با هم ، هم می زنیم تا یکدست شوند .

حالا خمیر بدست آمده را به مدت دو ساعت در نایلون بپیچید و آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود .

حالا با هر قالبی که می‌خواهید ، روی خمیر بزنید و آن را به شکل تکه های جدا جدا در بیاورید .

توجه داشته باشید که شیرینی مربایی معمولاً اندازه کوچک دارند بنابراین سعی کنید از قالب های کوچک استفاده کنید .

طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی (1)

حالا شیرینی ها را در سینی فر می چینیم و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنها را با حرارت ۱۵۰ درجه در فر قرار می دهیم .

پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را دو به دو به کمک مارمالاد به یکدیگر می چسبانیم .

همچنین می توانید از قالب هایی که میان آنها فضای خالی دارد استفاده کنید و در آن قسمت مارمالاد بریزید .

روی شیرینی هایتان را هر طور که دوست دارید تزیین کنید .

می توانید از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.