طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی
هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
امیدوارم دوست داشته باشید .
طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی
شیرینی اسکار بسیار آسان پخت است و طعمی همه پسند دارد .
به شما پیشنهاد می کنیم این شیرینی را امتحان کنید .
مواد لازم
گردوی خرد شده ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱۷۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
هل نصف قاشق مرباخوری
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه
ابتدا پودر قند و کره را با همزن به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم .
سپس زرده تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر هم می زنیم .
پس از آن آرد را نیز اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا یک خمیر شل به دست آید .
حالا مقداری از خمیر را با دست برمی داریم و در دست گلوله می کنیم .
کل خمیر را به صورت گلوله های کوچک در می آوریم .
گلوله ها را جدا جدا داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم .
توجه داشته باشید که حتماً گلوله ها را جدا جدا داخل سفیده بیاندازید و در آن بغلتانید و سریع آن را بردارید .
حالا گلوله را از داخل سفیده بردارید و داخل گردوها بیاندازید و آن را کاملاً در گردو بغلتانید .
همچنین می توانید به جای گردو از کنجد یا تخمه آفتابگردان استفاده کنید .
حالا شیرینی ها را در سینی فر بچینید و آنها را ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید .
پس از گذشت ۴۰ دقیقه شیرینی ها را از داخل فر بیرون بیاورید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شوند .
سپس روی آنها پودر قند و هل بپاشید .
توجه داشته باشید که شیرینی ها نه کاملاً داغ باشند و نه خیلی سرد شده باشند که هل و پودر قند به طور مناسب روی آنها بچسبند .
نوش جان !