طرز تهیه شربت آلبالو

طرز تهیه شربت آلبالو

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه شربت آلبالو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین شربت با طعم آلبالو آشنا کنیم .

پس خواندن این مطلب به راحتی می توانید با روش خانگی شربت آلبالو را درست کرده و نوش جان نمایید .

طرز تهیه شربت آلبالو

طرز تهیه شربت آلبالو

دقت داشته باشید اگر می خواهید شربت شما ترش باشد بهتری است از آلبالوهای اول فصل که خوب نرسیده اند استفاده کنید .

در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای شربت آلبالو

آلبالو ۲ کیلو

شکر ۲ کیلو

وانیل نصف قاشق چای خوری

نحوه درست کردن شربت آلبالو

ابتدا آلبالوها را شسته و هسته های آن را جدا نمایید .

آلبالوها را در داخل یک قابلمه ریخته و به صورت لایه لایه شکر بریزید .

ترش یا شیرین شدن شربت به مقدار شکر مصرفی بستگی دارد .

حالا قابلمه را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در داخل یخچال قرار دهید .

سپس قابلمه را از یخچال بیرون آورده و بر روی حرارت بگذارید .

لازم است ابتدا شعله را زیاد کرده تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و مرتب آلبالوها را هم بزنید تا ته نگیرند و روی آلبالوها کف بگیرد .

حدود ۴۵ دقیقه همین کار را ادامه دهید تا قوام بگیرد .

دقت داشته باشید که اگر مربا زیاد بجوشد رنگ آن تیره می شود .

حالا می توانید وانیل ها را در صورت دلخواه اضافه کنید .

وقتی غلظت شربت به حد کافی رسید ، آن را از مرباها جدا کرده و در داخل شیشه های تمیز بریزید .

پس از اینکه شربت خنک تر شد آن را در داخل یخچال قرار دهید .

این مطلب به بخش نوشیدنی سایت اختصاص دارد .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.