طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

در ادامه این مطلب از آشپزی فارسی ها طرز تهیه سیب زمینی تنوری به روش کلاسیک را برای شما عزیزان آماده کرده ایم .

طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

مدت زمان لازم برای تهیه این غذای خوشمزه یک ساعت و بیست دقیقه می باشد .

سیب زمینی تنوری کلاسیک یک غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ برای مهمانی های شما می باشد .

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری

سیب زمینی پوست کنده و حلقه ای ۲ کیلوگرم

پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان

پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان

آب مرغ یک فنجان

پیاز خلال شده یک عدد

کره سه قاشق غذاخوری

شیر دو فنجان

آرد همه منظوره ۳ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

سیر له شده چهار حبه

برگ آویشن برای تززین به مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

ابتدا فر را روی درجه ۴۰۰ تنظیم کنید تا گرم شود .

کره و پیازها را در یک تابه بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا بپزند .

حالا سیر را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید .

آرد را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم بزنید طوریکه گلوله نشود .

مواد درست شده را در آب مرغ بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید .

شیر ، فلفل ، نمک و آویشن را اضافه کنید .

بعد از اینکه مواد شروع بع غلیظ شدن کردند آنها را از روی حرارت بردارید .

حالا یک ظرف پیرکس نسوز را با مقداری روغن چرب کنید .

یک لایه سیب زمینی در کف آن بچینید .

سس خامه ای را که درست کرده اید روی لایه سیب زمینی بریزید .

پنیر چدار و پارمزان را اضافه کنید .

دوباره یک لایه سیب زمینی ، سس و پنیر مثل بالا اضافه کنید .

روی ظرف را فویل بکشید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید .

غذای شما آماده است .

نوش جانتان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.